Kollektivt Flueknepperi

5.106,00 kr. 510.60% af 1.000,00 kr.

39

crowdfunders
udløbet

Om projektet

Endnu en gang udgiver litteraturbørnehaven en tekstsamling!

Litteraturbørnehaven er en uafhængig skrivegruppe af gymnasieelever, som hvert år udgiver en tekstsamling selv.

Denne gang er vi 10 forfattere, med sammenlagt 71 tekster, og en samling som kommer til at fylde oppe omkring de 200 sider. Titlen på bogen er: Kollektivt Flueknepperi.

Samlingen kan man købe her for kun 50kr. selvom man selvfølgelig gerne må donere mere. Yderligere incitamenter kan ses til højre på denne side.

Vores mål er sat til kun 1000kr. da vi med de penge, og dem vi har til overs fra sidste år, kan få trykkeriet i gang. Men da denne crowdfund bliver den eneste mulighed for at købe bogen på nettet, opfordrer vi alle til at købe den her. Også så vi kan få et overblik over hvor mange der skal trykkes.

Teksterne har intet andet tilfælles end at de er skrevet og rettet af medlemmerne fra gruppen, og der er både digte, noveller, kortprosa og alt derimellem.

Hvis man desuden ikke har fået fat i den gamle samling "Caution indeholder hashtags" kan man bare spørge en af gruppens medlemmer, eller skrive til carla.n.n@hotmail.com, og så kan den også købes for en 50'er. Men det foregår altså ikke her på crowdfunden.

Gruppen er non-profit, så evt. overskud vil gå til næste års samling, eller hvis vi stopper gruppen, til et velgørende formål.

(we do not ship abroad seas)

Forfattere i samlingen er:
Anna Aakermann Østrup

Carla Naur Nørremølle

Christina Reed

Elias Vagn Illeborg Kvist

Jonas Sjøstrøm Wedel-Brandt

Laura Schou Jensen

Leonard Johannes Hamou

My-Marie Bork

Nina Albrectsen

Rasmus Boelsmand

Anna Frederikke Lissner Jørgensen

 

Ud over dem tæller gruppen:

Alfred Lund Felumb

Thomas Lindahl Jørgensen
Partnerskaber