Dirch Passer

0,00 kr. 0.00% af 300.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Henrik Hansen @9417873497

medlem siden 2. maj, 2015

Om projektet
Til ære for en mægtig dansker - Dirch Passer skal mindesJeg er ved at samle penge ind til opførelse af en statue af Dirch Passer. Statuen skal efter planen opsættes på Dirch Passers Alle på Frederiksberg den 18. maj 2016 i anledningen af ikonets 90 års fødselsdag.

Jeg vil derfor invitere til et støttearrangement i år, hvor kendte skuespillere og komikere vil komme og give et nummer i den gode sags tjeneste. VIP-gæster vil ankomme på den røde løber og arrangementers konferencier, Sebastian Dorset, vil gøre sit for at alle fremmødte vil få en sjov - og mindeværdig oplevelse helt i Dirch Passers ånd. Velkomsttalen vil blive holdt af ingen ringere end Frederiksberg Kommunes borgmester Jørgen Glenthøj.

Jeg crowdfunder for at samle penge ind til en statue af Dirch Passer. Vi skal bruge cirka 1/2 million kroner og jeg håber at I vil hjælpe med at lade hatten gå rundt på jeres arbejdsplads, købe billetter til arrangementet her på siden !

Vi har brug for hjælp for at kunstneren der skal lave statuen, kan påbegynde arbejdet - så det kan nås inden 90 års dagen 18. maj 2016 hvor den skal afsløres.

Showet finder sted søndag den 27. september 15:00 til 17:00 i Rådhushallen på Frederiksberg Rådhus

Er du interesseret i at deltage som udøvende kunstner, bidragsyder eller VIP-gæst bedes du venligst, og gerne så snart som muligt, bekræfte på mail ica@mail.dk eller på telefon: 28 14 17 99. Du er meget velkommen til at invitere andre som kunne have interesse i at støtte projektet.

Kender du en fond eller en virksomhed der vil give et bidrag, hører vi rigtig gerne fra dig. Vi vil blive glade, hvis du selv gennemfører en indsamling i den gode sags tjeneste. Den person der kommer med det største bidrag, vil få to VIP-billetter til den festlige mindehøjtidelighed omkring afsløringen af statuen den 18. maj 2016. 

23 fans, Nordisk Film, Stark og Tip Top Trafik har nu tilsammen givet 15.820 kr.

 

Mere information om projektet:

Undertegnede Henrik Hansen er idémand og initiativtager til et projekt som skal skaffe midler til at hædre Dirch Passer på hans 90 års fødselsdag den 18. maj 2016 i form af en statue.

Der er indtil videre foregået en del aktiviteter for at skabe opmærksomhed omkring projektet ligesom der er planlagt et støttearrangement/indsamlingsshow den 27. september 2015. Det kan lade sig gøre fordi Frederiksberg Kommune har stillet Rådhus hallen til rådighed for dagen.

Trods stor opbagning fra Frederiksberg kommune samt showet hvor frivillige kendte kunstnere optræder, vil det dog langt fra kunne skaffe alle midlerne. Det er derfor nødvendigt at søge fondsmidler til udførelse af statuen, samt lave dette crowdfunding projekt her på booomerang.dk.

Til showet den 27. september har nedenstående kunstnere sagt ja til at deltage og støtte projektet:

 • Standup komiker Sebastian Dorset og Journalist forfatter Lise Nørgaard

 • Bankkesangerinde Tina Grunwald

 • Tidligere skuespiller og teaterdirektør Klaus Pagh

 • Skuespiller og sangerinde Daimi Gentle

 • skuespiller og forhenværende teaterdirektør Jytte Abildstrøm

 • Skuespiller Per Pallesen,Rasmus Krogsgaard,og Ole Thestrup.

 • Skuespiller Flemming Jensen. og Lone Hertz

 • Komiker og entertainer Jan Monrad. Jan Schou. Flemming Krøll og Anders Bircow

 • Skuespiller Morten Grunwald. Ghita Nørby og Dorte Rømer

 • Direktør Michael Eigtved - Revymuseet på Frederiksberg

 • Projektleder og medlem af direktionen Kristina Sindberg - Have Kommunikation

 • tv-producent Kasper Simonsen - STV Production A/S

 • Nordisk Film - BILLED-BLADE T- Stark – tip top trafik

 • Borgmester Jørgen Glenthøj - Frederiksberg Kommune

 • Viceborgmester Morten Jung - Frederiksberg Kommune

 • Vicekommunaldirektør Bjørn Thomsen - Frederiksberg Kommune


Vi inviterer det Københavnske- og Frederiksbergske erhvervsliv samt teater-, filmindustri og pressen med til arrangementet. Under forestillingen vil vi sende 'bøssen' rundt, så vi på den måde vil få støttebeløb indsamlet. Det er et rent velgørenhedsprojekt med eneste formål at samle penge ind til statuen. Det betyder samtidig, at alle optrædende bidrager med deres egen del af showet. Vi ønsker på forhånd at takke mange gange for bidragene og støtten. Denne crowdfunding er en del af det totale budget, som er 1,2 mio DKK. Crowdfundingen er folkets bidrag til statuen af Dirch. Vi søger andre midler, som vi løbende vil opdaterer om her på siden.

På forhånd tusinde tak for din støtte.
Med venlig hilsen
Henrik Hansen
Partnerskaber