Horisont Festival 2015

10.090,00 kr. 100.90% af 10.000,00 kr.

24

crowdfunders
udløbet
HorisontFestival @simonbjorkvig

medlem siden 3. februar, 2014

Om projektet

Foreningen Horisont Festival afholder 100% frivilligt og non-profit arrangement. Vi har brug for din støtte til at afvikle endnu en fantastisk festival i det idylliske Nordsjælland. Vi kvitterer med flotte præmier for din støtte (se præmierne i højre side af skærmen)

Præmierne bliver udleveret på festival dagene. Mere info følger efter støtte modtaget.

<<<<<<OBS>>>>>>
Det er muligt at støtte vores kampagne via Mobilepay. Så nemt er det:
1. Send det ønskede beløb til Horisont Festival på telefon: 53 80 26 93
2. Skriv evt. navn og hvilken præmie i ønsker. Hvis ingen præmie ønsket, forbliv tom.
3. Herefter sørger vi for at pengene går til crowdfundingkampagnen


>>>>Rettelse!!! Overlevelsepakke Plus indeholder 2 x øl & 2 x regnslag<<<<

Om Horisont Festival:

Horisont Festival inviterer til gratis sommerhygge for alle aldre i det smukke Dronningmølle. Med placering direkte til stranden tilbyder vi en unik, gratis oplevelse under åben himmel: Ørerne fyldes med spændende musik fra vækstlagets passionerede bands, og stranden byder på masser af sportsaktiviteter sammen med venner og familie. Vores hjerte banker for de mange dygtige musikere, der med deres nye musik udvider horisonten for festivalens publikum. Madboder og legeområde for de mindste skaber en festlig atmosfære på Stejlepladsen.

www.horisontfestival.dk

Vi udvider i år med endnu flere sportsaktiviteter, og afholder turneringer i beachvolley samt strandfodbold. Vi inviterer til at rykke sporten væk fra idrætshallerne og ud i den danske sommer. Det udfordrer den sædvanlige måde at være i bevægelse på, og bidrager til kreative udfoldelser og nytænkning af hverdagens gøremål.

Et nyt tiltag skal sikre underholdning for de mindste børn, hvor et område på Stejlepladsen vil afholde aktiviteter tilpasset aldersgruppen. Her kan børnene blandt andet lære om sund kost, lave deres egen gratis madpakke til festivalen og fodre høns. Alt sammen for at indbyde til social hygge og bevægelse for Horisont Festivals gæster.
Partnerskaber