Chile, Limón y Leche

3.940,00 kr. 109.44% af 3.600,00 kr.

16

crowdfunders
udløbet

Om projektet

Min første forestilling

Min første professionelle forestilling “Chile, Limón y Leche” ( 25 min), har netop haft premiere i Guadalajara, Mexico. Den har modtaget meget positiv respons. Forestillingen er nu blevet inviteret til opførelse på et af byens teatre, hvor teateret betaler for alt rundt om forestillingen så som, teatertekniker, lys- og lydmand etc. Forestillingen bliver live transmitteret på den lokale kulturkanal, og det er en chance for at mange vigtige personer i den mexicanske danseverden ser forestillingen og at den dermed kan blive inviteret festivaler mm.

 

Jeg vil ønske

Teateret betaler ikke løn til de medvirkende og der er ikke noget PR budget. Der er 5 professionelle dansere med i forestillingen, som igennem det seneste halve år har hjulpet med at skabe forestillingen uden betaling. Alle mine dansere har indvilliget i at hjælpe mig igen, uden betaling, men de aflyser deres normale jobs, og en tager en flyver fra Mexico City til Guadalajara, og jeg vil derfor virkelig ønske, at jeg kan betale dem lidt, så forestillingen rykker lidt tættere på et professionelt niveau også i økonomisk henseende.

Jeg blev inviteret for kun 4 dage siden og forestillingen er d. 25 Juni. Der er derfor ikke tid til at søge store fonde.

Alt støtte er værdifuld og husk at giver du 20 kr. svarer det til 40 kr. her.

 

Forestillingen er skabt som af mig ( Emilie Lund LC) i et samarbejde mellem danskere og mexicanere.

 

Vælger du at støtte projektet får du tilsendt et videolink med forestillingen inden for en uge efter opførelsen. Da jeg i sidste måned af egen lomme finansierede kostumer scenografi, teknikere etc. har jeg ikke mulighed for igen at finansiere en opførelse. Jeg søger jer om støtte til aflønning af danserne og komponisten samt til forplejning og 10% til PR, se nedenfor.

 

Budget

Beløb total : 3600,- kr.

 

 
Partnerskaber