Women leadership & empowerment i Ghana

0,00 kr. 0.00% af 1.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet

Om projektet

For et par dage siden,  modtog jeg en mail om at jeg var i blandt 25 udvalgte afrikanske kvinder fra hele kontinentet, der var blevet valgt ud af 3.000 ansøgere til at deltage i et program for women leadership & empowerment i Ghana. Disse deltagere er udvalgt ud fra hvad de aktivt gør for at bidrage til samfundet. Formålet med dette program er at samle disse ildsjæle således at de kan dele deres viden og inspirere hinanden til at forandre Afrika indefra. Udover dette vil deltagerne komme til daglige workshops i Accra, møde professorer og embedsmænd med erfaring fra kontinentet og i politik. Jeg er så utroligt beæret over at få denne mulighed, jeg kan ikke tro det!
Dog er det således at dette program koster 30.000kr, hvor arrangørerne af dette 3-ugers program betaler 55% af disse udgifter for mig, hvilket betyder at jeg selv skal dække de resterende 13.500kr. Jeg har selvfølgelig ikke disse penge til rådighed, og da jeg skal samle dette beløb på 3-uger, vil jeg bede om jeres hjælp. Små beløb som store vil blive modtaget med kyshånd .

Jeg kan ikke beskrive hvor taknemmelighed jeg vil være for al jeres hjælp til at få dette til at ske da dette vil have så stor betydning for mit liv, karriere fremtid på kontinentet. I kan overføre på mobilepay 22396362, eller på reg: 8401 konto nr: 0001164286.

TUSINDE TAK ALLESAMMEN
Partnerskaber