LadGro - Skab din drømmehave

0,00 kr. 0.00% af 110.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Iben Louise Birkkjær @ibenlouise

medlem siden 23. juli, 2015

Om projektet

LadGro er din genvej til en smukkere have


Undgå at din have designer sig selv. Tag kreativiteten og haveglæden tilbage og få det fulde udbytte af din have!

Hvad kan du bruge LadGro til?

  • LadGro gør dig i stand til at skabe et godt overblik over din have - hurtigt og nemt.

  • Slip for papir og blyant. Og for at bruge tid på at viske ud og tegne igen, hvis du vil ændre noget.

  • Brug kalenderen til at holde styr på, hvornår der skal sås, høstes, beskæres og plantes om.

  • Spar den dyre havearkitekt. LadGro gør dig til din egen havearkitekt.

  • Få inspiration til, hvordan du sammensætter de flotteste bede.

  • Se, hvordan din have ser ud hen over sæsonerne – så du kan have blomster fra tidligt forår til sent efterår.


Hos LadGro kender vi alt for godt til det med at sidde og fedte med papir og blyant for at få lavet den haveplan. Vi ved også, hvor irriterende det er, at skulle til at viske ud, når man har tegnet forkert eller bestemt sig for et andet design.

Og vi kender også godt det med, at man lige glemmer at få forspiret sommerblomster eller ikke får gødet de roser.

Derfor har vil lavet en løsning. Til os selv og til DIG, der også hellere vil være ude i haven end at opdatere tegninger og nærstudere kalendere.

LadGro består dels af et planlægningsværktøj og dels af en kalender.

Med planlæggeren kan du tegne og rette lige så meget, som du har lyst til. Du kan finde træer og planter til din have og tegne plæner til at lege på, terrasser til at nyde solen på og anlægge smukke, duftene bede, du kan nyde hele sommeren.

Kalenderen hjælper dig med at huske, hvad du skal gøre hvornår. For hvornår er det nu lige den hæk skal klippes og de lavendler skal beskæres? Det minder kalenderen dig om fra nu af!

Synes du at projektet lyder noget du godt kunne bruge? Så støt LadGro og lad os få hele Danmarks have app på markedet!

Hvorfor er det en god idé at støtte LadGro?
En app som LadGro kan vi ikke undvære – så skynd dig ind og hjælp os godt på vej. De penge, som du støtter os med her, vil vi bruge til programmering og design af app’en.  Derudover går ca. 8.000,- til de gaver du kan vælge imellem til højre i incitamentslisten. Vi tror på, at LadGro vil gøre dit havearbejde nemmere og hjælpe dig med at gøre din have smukkere. Vi kan godt lide at gøre hverdagen lidt lettere og mere farverig og vi er overbevidst om, at LadGro vil spare dig for en masse tid og sætte farve på din have.

Hvem står bag?

Iben Louise Birkkjær
Mig, sagde hunden. Jeg er strategisk illustrator, innovationsninja og Certificeret Ekspert i Oplevesesøkonomi.De sidste 6 år har jeg drevet virksomheden Teapot, hvor jeg arbejder med forretningsudvikling og strategier med en visuel vinkel - det vil sige, jeg tegner alting!Derudover er jeg inkarneret havenørd og typen, der selv dyrker sine grøntsager. Jeg bygger også selv ting i min have - et projekt, der aldrig bliver færdigt!Idéen med LadGro fik jeg, da min mand og jeg købte vores hus. Der fulgte nemlig et vildnis af en have med.Jeg havde intet overblik over, hvad der var i haven; ingen erfaring med, hvordan man passer en have og ingen forudsætninger for, hvordan jeg skulle skabe min drømmehave. Og så var det, jeg fik idéen!

 

Christoffer Birkkjær
Jeg er fascineret af at optimere processer. Gøre ting overskuelige og skabe et rent miljø i forhold til formidling af data.Jeg har en bachelor i Visuel kommunikation, som jeg har kombineret med en fascination for programmering som startede i mine tidlige teenage år.Denne kombination har gjort mig i stand til at lave det design som jeg synes er aller sjoveste at lave. Interaktivt design, som kan formidle data på en overskuelig og spændende måde.
Partnerskaber