FINANCERING AF MIN FØRSTE KOLLEKTION

0,00 kr. 0.00% af 10.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet

Om projektet

Mit navn er Alecsander Rothschild og Jeg studere Mode på Beckmans Designhögskola. Som person er Jeg meget ambitiøs, seriøs og arbejdsom med alt Jeg beskæftiger mig med. Udover min store passion for at skabe mode, er Jeg også dybt interesseret i Arkitektur, Mode jounalistik, Produkt og Industriel design, Fotografi, Film, Kunst og Musik.

Jeg drager generelt meget inspiration fra disse felter, samt kultur og samtids historie.

Jeg har startet denne crowdfunding til mit forestående projekt på Beckmans designhögskole, som er et af tre store kollektions opgaver på skolen.

Projektet hedder Materials og har til formål at manipulere materialer for at skabe mine egne materialer fremfor at købe færdige metervare.

Deri ligger en masse test og prøver “samplings” af forskellige metoder bade indenfor knitwear og vævede materialer og hvad end Jeg beslutter at undersøge og eksperimentere med. Projektet munder ud i, at Jeg skal bruge disse materialer Jeg har eksperimenteret mig frem til, til tre færdige “looks”, som skal præsenteres med et stort show på Beckmans i midt/slut November (dato endnu ikke fastlagt)

Formålet med min crowdfunding er at skaffe den nødvenlige økonomiske støtte til financiering af materialer til at eksperimentere med under projektet og til at financiere de 3 færdige looks, som skal præsenteres ved et modeshow på Beckmans designhögskola.

I forbindelse til min tilknytning til Beckmans, har vi fået stillet maskiner til rådighed, men alle materialer skal vi selv stå for.

Materialerne er en vigtig del af mit arbejde, og vil derfor være nødvendigt for projektets gennemførelse.

Hvis I har nogle spørgsmål, er i velkomne til at fange mig på: Alecrothschild@gmail.com

I kan også se udvalgt tidligere arbejde på min facebookside: https://www.facebook.com/alecsanderrothschilddk

Jeg håber, jeg har tydeliggjort mine behov i forbindelse med mit projekt tilfredsstillende, og at jeg kommer i betragtning til Deres støtte - Jeres hjælp er min fremtid.

 

Bedste hilsener,

 

Alecsander Rothschild
Partnerskaber