ISOLERING

18.000,00 kr. 120.00% af 15.000,00 kr.

51

crowdfunders
udløbet
Henrik Elkjær @henrikelkjaer

medlem siden 24. august, 2015

Om projektet

Jeg er autodidakt "fotografikker" med en side interesse i ord - jeg holder meget af at ophæve billedet i dets oprindelige form og sætte det sammen på ny, på billedets egne præmisser. Billederne forsøger jeg at finde i mit nærmiljø - inspiration der hvor hverdagen er og fungere...og der hvor det modsatte er tilfældet - og heri forsøger jeg at gøre min verden større, tage ansvar for egne evner.

Jeg kan godt li billedets magi og bogstav botanik! Jeg læser billeder, men fristes til, at lade ordne forklare mig. ISOLERING handler om at bo og udvikle sig i samme by i 50 år - byen som har været med til at forme mig på godt og ondt. Hvad isolere mig, holder mig varm og tæt - hvad isolere mig og gør mig ensom, og alene;-) Jeg prøver at beskrive de gader jeg bevæger mig i og hvad jeg ser og tænker undervejs - det at undres i hverdagslivet;-) jeg forsøger at ophæve geografien så gaderne kunne være alle gader alle steder.

Jeg kunne godt tænke mig at lave en anderledes billedbog, med tanketekster fra min hverdag Bogen indholder 100 sider og er i et oplag på 100 eksemplar - det beløb jeg søger at finde er 15000kr. Så vil jeg være istand til at trykke bogen, i den størrelse som jeg syntes passer bedst til billederne. Pengene fra salget af bogen, tilstræber jeg skal være med til at få en udstilling op at stå - og evt. et plakat salg...
Partnerskaber