Heartvisit

0,00 kr. 0.00% af 55.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Ole Højer Hansen @heartvisit

medlem siden 29. september, 2015

Om projektet

Vi kan - og vil skabe fred i verden….
Vil du være med?


Heartvisit vil bygge en APP der skal hjælpe med at registrere din ro og give dig direkte mulighed for at donere fred. Den kommer til at kommunikere med Heartvisit.com og de giver tilsammen en unik mulighed for at styrke freden i verden.

Heartvisit bliver opbygget i to centrale dele – en hjemmeside med medlemsadgang og en APP der hjælper med at registrere ro. Som bruger vil app’en kunne tilbyde guidede meditationer og en tidsregistreringsfunktion der måler den opnåede ro.

Det bliver her muligt at donere denne ro videre til verden via hjemmesiden. Den samler al information og giver overblikket over den mængde ro du specifikt har ydet samt et overblik over al den fred som alle brugere har skabt.

Det er dyrt og Heartvisit beder dig derfor om din støtte.


Gør en forskel for verden og hjælp freden på vej!


Vores idé


Løsningen er meget enkel, den ligger i dig selv.
Kun ved at skabe ro i dit eget indre, vil vi sammen kunne påvirke den kollektive bevidsthed til FRED.

Den kollektive bevidsthed, dvs. summen af alle menneskers tanker og følelser, har en enorm påvirkning på det enkelte menneske.

Man kan sammenligne den kollektive bevidsthed med den musik, som hele tiden fylder rummet.
Vi vælger - i Heartvisit - bevidst at påvirke den kollektive bevidsthed, ved at bede det enkelte menneske om at hjælpe på en positiv bevidst måde.

Metoden er  ganske enkel 


Ved at aktivere så mange bidragsydere - til at opsøge deres indre ro på deres egen måde - så tit som mulig -og derefter, hvis man vil give det til jorden - så vil den kollektive bevidsthed blive fyldt med fred:)

Vi smitter allerede af - og nu skal vi gøre det bevidst - via vores mentale ro, styrke og sammenhold.

Den kollektive bevidsthed er, som sagt, den samlede mentale og følelsesmæssige masse, som dagligt bliver beriget, med hvad vi tænker og føler.
Denne påvirkning sker helt automatisk og uundgåeligt, og på den måde bliver den kollektive bevidsthed det rum, som vi skal fungere i, skabt af os alle.

Bevæg dig nu bevidst ind i din egen indre ro og, igen, bevidst giv dette videre til den kollektive bevidsthed. Sammen står vi stærkest!
Resultatet vil være så markant, at det uundgåeligt vil kunne skabe Fred.

Fred er ikke længere utopi – det er muligt

Partnerskaber