El-hockey til Canada og USA

0,00 kr. 0.00% af 95.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Erhard Frederiksen @3446805167

medlem siden 11. oktober, 2015

Om projektet

Vi har fået henvendelse fra handicap foreninger både i Canada (Toronto) og i USA (Portland/Seattle) om hjælp til opstart af el-hockey i disse byer og dermed give handicappede børn i disse lande et meget stort trivselsløft.

Begge steder er de i gang med at starte el-hockey klubber og ønsker at få hjælp fra Danmark, fordi vi har den nødvendig erfaring med opstart og drift af el-hockey klubber.

Amerikanerne har lavet et lille videoindslag om initiativet, som kan ses på dette link: https://www.youtube.com/watch?v=x1ozDda0vww&list=PLxadnrJFVLoVUy6bzuZz2wurEvWT1giM0&index=1

Begge stedet har de ønske om at få erfarne spillere at lære dem at spille el-hockey og begge steder ønsker de træner og dommer undervisning.

Ved at sende 6 handicappede spillere til Canada og USA, giver vi dem en kæmpe oplevelse, som de ellers aldrig vil komme i nærheden af.

Vores mål.

Vores mål er at sende 6 spillere med hjælpere, trænere, dommere og undervisere til Canada og efterfølgende til USA, hvor de i begge steder skal have 2-3 fremvisninger af el-hockey, afholde et trænerkursus og et dommerkursus hvert af stederne.

For at give de handicappede en stor oplevelse, er der indlagt ture til at se seværdigheder i områderne, inden de rejser videre.

Planen er at rejse fra Danmark efter sommerferien 2016 og være væk lidt mindre end to uger.

Budget:

- 15 stk. Flyrejser + overnatning á 21.300 kr........................ 319.500,-

- Ekstra bagage 15 x 2.000..................................................... 30.000,-

- Leje af 3 x handicap busser 10 dage á 800........................... 24.000,-

- Træningstøj 15x1.000........................................................... 15.000,-

- Andet.................................................................................... 22.500,-

I alt excl. spisning................................................................ 411.000,-

Vi regner med at turen finansieres med støtte fra fonde, egenbetaling samt privat støtte gennem Booomerang.dk

Vi har på nuværende tidspunkt fået tilsagn om støtte fra følgende:

  • Kjeld og Vera Schmidts Mindefond                    7.500

  • Grøn Koncert – Muskelsvind fonden                   7.615


Se mere om støtten fra Grøn Koncert på dette link:  http://groenkoncert.dk/nyheder/pant-otte-vindere-fundet!.aspx

Hvem er vi?


Aabenraa Handicap Idrætsforening er en flerstrenget idrætsforening med følgende tilbud til handicappede i Aabenraa og for visse idrætsgrene for hele Sønderjylland: RaceRunning, Bowling, El-hockey og Svømning.

Aabenraa Handicap Idrætsforening har i gennem et samarbejdet med en handicapforening i Flensborg, tilbudt el-hockey for tyskere gennem flere år og nu er vores mål at hjælpe både canadiere og amerikanere i gang med el-hockey.

 Ved at øge interessen for sporten og til stor glæde for de eksisterende spillere kan dette være med til at give os flere med og modspillere i ind og udland.

El-hockey er en dansk opfindelse fra midt i 1990erne og spilles i Danmark, Sverige, Norge og i Tyskland gennem initiativer, som Aabenraa Handicap Idrætsforening har lavet.

 
Partnerskaber