En bedre og mere effektiv skole

0,00 kr. 0.00% af 50.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Tina Nielsson @2652824783

medlem siden 12. oktober, 2015

Om projektet

 

Jeg har et ønske om at mine børn skal have det optimale ud af deres skolegang og ikke blot overleve, men lærer en masse og samtidig have det sjovt og finde ud af hvad der tænder lige præcis dem.

Sådan skal det være for alle børn i Danmark og derfor har jeg et kæmpe ønske om at hjælpe både mine egne og dine børn til at opnå præcis det.

Denne indsamling har til formål, at kunne tilbyde så mange lærer og pædagoger som muligt, en uddannelse til Life Kinetik instruktør. De skal nemlig fremadrettet bruge programmet i skolen og træne vores børns hjerner stærke og effektive.

Vil du hjælpe?

Lærerne vil blive uddannet i et program der har dokumenteret effekt, børnene bliver bedre til at lærer, de bliver bedre til at koncentrer sig og holde fokus, de bliver bedre til at forstå dem selv, de bliver mindre stressede og de bliver bedre til at klare udfordringer. Vores børn har fortjent at få denne mulighed og ikke mindst har alle lærer og pædagoger fortjent at få et program som er færdigsyet og klart til brug .Og på den lange bane giver lærerne mulighed for at holde kontinuerlige afbræk i løbet af dagen, samtidig med at eleverne samtidig bevæger sig og træner hjernen.

Holdet bag Life Kinetik er Horst Lutz og Josef Bauer fra Tyskland. Horst opfandt Life Kinetik programmet tilbage i 2007 og siden har de haft voldsomt succes med programmet indenfor både sport, skole og virksomheder. Der er gennemført flere videnskablige test, som alle viser at Life Kinetik virker. Alle der benytter sig af programmet, vil opleve forbedringer i flere områder af hjernen. I 2014 fik jeg programmet til Danmark, med den hensigt at jeg ville sprede det ud til de danske skoler og institutioner. Vi er godt på vej, men har meget svært ved at overtale danske skoleledere til at give lærer og pædagoger denne uddannelse. Jeg tror det hænger sammen med, at i Danmark har man fokus på at uddanne lærer indenfor et fagligt område og har måske svært ved at forstå, at dette program ligger til grund for al indlæring og er ikke målrettet hverken dansk, engelsk eller matematik, det er målrettet elevens egen hjerne. Når vi har trænet elevens hjerne så stærk som muligt, er der ingen grænser for hvad han/hun kan lærer i både dansk, engelsk og matematik. Lad os overbevise skolerne og lederene om at dette program kan gøre en kæmpe forskel for vores børn, støt mit projekt.

Hjælp mig med at hjælpe vores børn.

Kærlig hilsen Tina
Partnerskaber