Saunahytten.dk

0,00 kr. 0.00% af 50.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Palle Holmbech @saunahytten

medlem siden 10. november, 2015

Om projektet

Vi har en drøm om at skabe rammerne for ro, glæde, pause, latter, dialog, afslapning og vigtigst hygge og varme.

Drømmen er at skabe en Saunahytte der er mobil, og med plads til at være sammen både i selve saunaen, men også inde i vognen mens man holder en lille pause i saunaen. Her er der plads til dialog og mulighed for at være social med hinanden - gerne langt væk fra den mobile verden og helst lige ned til vandet.

Saunahytten.dk er en skør ide, som vi nu er blevet enig om at realiserer og kan vi få andre til at synes det sammen så vil vi meget gerne dele ideen med dem der vil hjælpe os med at skaffe de sidste ressourcer for at komme i mål med noget der holder hele vejen igennem.

Pengene som vi samler ind, skal bruges til at få de sidste detaljer med, citaterne i lounge området så den rummer det vi drømmer om. Vi har allerede selv skudt en del penge i dette da den samlede investering løber over 150.000 kr, men hvem ved måske kan dette være med til at sprede budskabet og måske er der nogle af jer der synes dette er en så skør ide, så den fortjener et tilskud

Når vi kommer i mål så vil alle der har støttet projektet blive inviteret til en gang Sauna i Saunahytten.dk

Vi er; Jan Møldrup (41) bosiddende i Aalborg og Palle Holmbech (38) bosiddende i Blokhus, helt almindelig mennesker der synes det er sjovt at lave noget der forhåbentlig kan friste andre end os selv.
Partnerskaber