Atlantis på Hals Skanse

120,00 kr. 0.40% af 30.000,00 kr.

3

crowdfunders
udløbet
skansespillet @skansespillet

medlem siden 7. december, 2015

Om projektet

Skansespillet

Skansespillet er et amatørteater i Hals, som laver teater og musicals på højt niveau. Hvert år afvikles der en stor sommerproduktion på Skansen i Hals og arbejdet med forestillingerne foregår på frivillig basis, dog med lønnede instruktører og professionelle musikere. I efteråret laver foreningen mindre forestillinger, som opføres i slutningen af november.

Skansespillet er en forening, hvor teater er i fokus, hvor der er plads til at alle kan udfolde deres kreative sider, og hvor fagligheden sættes højt og fællesskabet i front.
Skansespillet vil være et udviklende og nyskabende sted for amatører og være førende blandt de nordjyske amatørscener.

Atlantis

Skansespillet har sat ambitionerne tårnhøjt, når vi i 2016 opfører musicalen ATLANTIS på Hals Skanse. Over 40 dygtige skuespillere, 11 professionelle musikere og et kæmpe produktionshold er klar til endelig at realisere drømmen om, at give publikum en oplevelse for livet med den musical der væltede mange af os omkuld dengang i 90'erne med ørehængere som Morgen På Atlantis og ikke mindst Hil Atlantis.

For at realisere drømmen om Atlantis, har vi brug for din hjælp!

Vi er en frivillig forening, som er afhængig af økonomisk støtte for at kunne levere produktioner af denne kaliber, og vi har en ambition om, at gøre musicals og teater tilgængelig for alle. Vi er et af de få friluftsspil der er tilbage i Danmark, og denne kulturarv ønsker vi at værne om til glæde for eftertiden.

Det går pengene til 

Donationerne vil blive brugt på at skabe den fedeste scenografi, de flotteste kostumer og den bedste lyd! Alt koster, når det kommer til opsætning af musicals og teater. Alene stoffet til at fabrikere de overdådige kostumer er en kæmpe post på et i forvejen stramt budget. Og selv om vi gerne genbruger, hvad vi kan år efter år, når kulisserne skal bygges op, ville det være rart med nyt træ, og måske en boremaskine eller to mere. Og så er der lyden, som er ekstrem vigtig, ved en gennemkomponeret forestilling som Atlantis! Vi ejer desværre ikke vore egne microports, men skulle det magiske ske, at vi lige pludselig nåede et godt stykke over målet, så er der ingen tvivl om, at det var et område, der ville blive stærkt prioriteret!

Skansespillet er én stor familie - og du er inviteret med!

 
Partnerskaber