Soldater for Soldater

0,00 kr. 0.00% af 200.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Erik Holck Hansen @erikhh

medlem siden 9. december, 2015

Om projektet

Jobhjælp til veteraner og soldater – frivilligt OG professionelt


Soldater for Soldater er en selvejende institution, som blev stiftet af frivillige tidligere og nuværende soldater efter ønske fra mange danske veteraner. Det er Soldater for Soldaters mål, at ledige soldater - der kan og vil - kommer i job. Soldater for Soldater har allerede indgået aftaler med flere kommuner  og vi håber - med din hjælp - at blive landsdækkende i løbet af 2016.

Vi er frivillige, men professionelle. Derfor er vores koordinator både veteran, kampvognsmand og uddannet mentor, coach og rådgiver. Derfor er vores bestyrelse sammensat af soldater med dyb viden om beskæftigelse, strategi og kommunikation. Og derfor ønsker vi de bedste rammer rundt om det frivillige arbejde. De rammer koster ca. 250.000 kr. at skabe. Derfor har vi brug for dit bidrag.

Brug for en anden slags hjælp og respekt


De fleste veteraner vender hjem med erfaringer, der har udviklet dem professionelt og personligt. Men mange kan ikke forklare eller sætte ord på det ”særlige”, som de kan. Soldater for Soldater er dannet for at give den hjælp.

Hvordan? Frivillig kammerathjælp fra andre soldater


Soldater for Soldater håndplukker tidligere eller nuværende soldater som buddy for soldaten. Buddyen er frivillig og ulønnet. Buddyen hjælper soldaten med at søge job og oversætter, det særlige soldaten kan hos virksomheder, sådan at arbejdsgivere forstår, at soldater er en god arbejdskraft med helt specielle kompetencer.

Bedste rammer for det frivillige arbejde


Soldater for Soldater har håndplukket et professionelt IT-firma, ejet af en tidligere soldat, som til kostprisen udbygger systemet mentorlink specielt til vores frivillige. Systemet koordinerer oplysninger om jobåbninger, buddies og virksomheder på tværs af kommunerne. Det betyder, at vi hele tiden kan følge og hjælpe soldaten og buddyen på vej mod job.

Soldater for Soldaters er en frivillig organisation og vi har brug for penge til at sikre en solid base af frivillige og til at sætte vores indsats i system.

DERFOR HAR BRUG FOR DIT BIDRAG NU OG HER!
Partnerskaber