INVOLVE - Projekter for Medmenneskelighed

16.000,00 kr. 100.00% af 16.000,00 kr.

67

crowdfunders
udløbet
Thomas Thy Ladefoged @involve

medlem siden 13. januar, 2016

Om projektet

INVOLVE er en frivillighedsportal, der skal gøre det lettere for folk i Danmark, at involvere sig i projekter der udelukkende fokuserer på integration af flygtninge. På INVOLVE er der fokus på mikrofrivillighed, dvs. mindre projekter hvor alle kan være med. Der er altså mulighed for at være frivillig inden for en kortere tidsramme, f.eks. via indsamlinger, deltagelse i debatarrangementer, leg, o.m.a. Vi mener, at hvis alle hjælper lidt, så vil vi i fællesskab kunne gøre en stor forskel og på den måde skabe et samfund med mere rummelighed.

Vi ønsker med INVOLVE at skabe et samlingssted for de mange projekter, events og debatter med fokus på medmenneskelighed, der opstartes af forskellige NGOer og mindre aktører. INVOLVE vil på den måde fungere som en portal, hvor frivillige meget nemt kan finde projekter der passer til deres muligheder for at engagere sig. Der er mange frivillige som gerne vil hjælpe til i forbindelse med flygtningestrømmen, men de er ofte endt som en tabt ressource, fordi der på nuværende tidspunkt er ekstra travlhed hos de større NGOer, der derfor ikke kan aktivere og mobilisere dem. INVOLVE vil samle denne tabte ressource op ved at gøre det overskueligt og nemt at finde et initiativ, der netop passer til den enkeltes behov.

INVOLVE vil gøre det nemmere for dig at være frivillig, og med din støtte kan du være med til at skabe bedre rammer for integration af flygtninge og et mere medmenneskeligt samfund. Din støtte går udelukkende til oprettelse af portalen.

På vores facebookside vil vi løbende opdatere jer om udviklingen af portalen

https://www.facebook.com/INVOLVEprojekt/?fref=ts

På forhånd mange gange tak.

De bedste hilsener

Rie, Cæcilie og Thomas (INVOLVE)
Partnerskaber