Copenhagen Beerwalk

0,00 kr. 0.00% af 60.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Henriette Kragh Jacobsen @beerwalk

medlem siden 1. februar, 2016

Om projektet


  • Kan du lide god øl?

  • Er du til nye oplevelser?

  • Vil du dele en tur i København med din kæreste, venner, familie eller kollegaer?


 Hvis ja, så prøv en Copenhagen Beerwalk

 Et glas – seks oplevelser

Copenhagen Beerwalk tilbyder dig en helt ny oplevelse på Vesterbro eller på Nørrebro i København. Køb et gaverør til kun 199 kr. med et smageglas og seks øl-poletter i. Så er du klar til at smage seks glas god, velskænket fadøl på nogle af hovedstadens hyggeligste, hippe, atmosfærefyldte og traditionsrige ølbarer, pubs og cafeer.

Nemt og ligetil

I gaverøret er der et smageglas med plads til 15 cl god fadøl. Du får også en folder med et kort over enten Vesterbro eller Nørrebro. På kortet er markeret seks pubs. Du vælger selv, hvilke af dem du vil besøge, i hvilken rækkefølge, hvornår du vil gøre det og hvor lang tid du vil bruge på turen.

Aflever en de seks poletter og få til gengæld fyldt dit glas med en valgfri øl fra hanen. Du bestemmer selv, om du vil bruge en polet seks forskellige steder, to poletter tre steder eller alle seks poletter bare ét sted. Du må også godt kombinere ølbarer i begge bydele.

Kend din hovedstad og mød de lokale         

Tag din kæreste, dine venner, din familie eller dine kolleger med på en tur i byen. Gå en tur i en af Københavns bydele, som du måske ikke kender så godt. Besøg de gode ølbarer med den helt rigtige stemning og få en snak med de lokale.

Hvornår

Du kan bruge dit Copenhagen Beerwalk gaverør, lige så snart du har fået det tilsendt eller afhentet det.

Øl-poletterne i gaverøret udløber med udgangen af 2016 og du vælger selv, hvornår du vil indløse dem inden da.

Så langt er vi nået

Vi har fået kreeret et logo af det digitale bureau Signifly. Vi har fået produceret et smageglas, der yder retfærdighed til det gode øl, og vi er ved at få udviklet et gaverør og folderen med kort, der skal ligge i røret. Vi arbejder også på vores hjemmeside.

Vi har haft meget positive møder med turistorganisationerne Wonderful Copenhagen og VisitDenmarks hovedkontorer i Norge, Sverige, Tyskland, Storbritannien og Holland, som alle bakker os op og vil yde markedsføring herhjemme og i de nævnte lande.

På Vesterbro kan du besøge disse seks gode ølbarer: Fermentoren, The Shamrock Inn, Pegasus Vin- og Ølbar, Jernbanecaféen, Kennedy’s Irish Pub, Café Obelix.

På Nørrebro er det disse seks: Kølsters Tolv Haner, Åens Ølbar, Gaarden og Gaden, Café Blågårds Apotek, Ølbaren, Mikkeller & Friends.

Når crowdfundingen udløber, kan Copenhagen Beerwalks gaverør købes i Københavns turistinformationer, i udvalgte ølbutikker, hos udvalgte hoteller, hostels og vandrerhjem og senere også på vores hjemmeside. Den vejledende pris bliver 199,00 kr.

Støt opstarten af Copenhagen Beerwalk

Nu håber vi på at få indsamlet til produktion af de første gaverør, glas, foldere og poletter. Det er her, du kan støtte os.

Bliver vi støttet med de 60.000 kr. i løbet af seks uger, kan vi have gaverørene klar medio april 2016.

HUSK at skrive, om du vil have gaverør til Vesterbro eller Nørrebro.

Gaverørene kan afhentes et centralt sted i København efter aftale. Vi sender gerne en/flere gaverør til dig mod betaling af forsendelsesomkostningerne.

Hvem er vi? Besøg os på www.copenhagenbeerwalk.com eller på Facebook-siden Copenhagen Beerwalk.
Partnerskaber