En Alternativ Kvindernes Kampdag

0,00 kr. 0.00% af 15.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Stine Holmgaard @5701936672

medlem siden 30. januar, 2016

Om projektet

Tænk hvis vi sammen kunne crowdfunde en Alternativ Kvindernes Internationale Kampdag, der ku gå over i historien som den smukkeste, mest mangfoldige, opløftende og ligesindede dag i Rosengården.

Og tænk hvis vi dryssede taler, musik, poetryslam, kunst, historiefortælling, debatter, erfaringsudveksling og masser af god mad og bobler ud over det hele.

Og tænk, hvis vi gav gode mennesker en fantastisk undskyldning for at mødes omkring ligestilling, mangfoldighed og ligeværd på en så særlig dag.

Madhuset og kulturscenen 'Suffragetten' og dens søde ejer, Stine, har sagt ja til at lægge lokaler og køkken til en sådan dag, og til at smide de første 5 flasker bobler i arrangementent. Det er da en start:)

Nu skal vi så bare crowdfunde til mad, kultur og evt. tariffer til alle de stærke, kreative og inspirerende kvinder, vi gerne vil have på scenen.

Vær med til at skabe et fantastisk arrangement  - og kom selv forbi til et glas og en god bid mad og en skøn dag/aften i mangfoldighedens og ligestillingens tegn.

Frivillige kræfter er velkomne, og har du idéer til plakaten, så kom endelig med input.

Programmet er under udvikling, og bliver stykket sammen med det formålet at skabe en hel unik og herlig mangfoldig aften.
Partnerskaber