Vi vil købe krydsordsannoncerne i Ud&Se

0,00 kr. 0.00% af 100.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
peterandreas @peterandreas

medlem siden 14. april, 2014

Om projektet

Det er synd, at hjælp til flygtninge og hjemløse bliver set som hinandens modsætninger. Vi kan sagtens gøre noget for begge udsatte grupper samtidig. Pludselig en dag fik vi en idé: Hvorfor ikke bruge de to velkendte annoncepladser i krydsordsopgaven i Ud&Se til at skabe opmærksomhed og rejse midler til det velgørende arbejde, som Projekt Udenfor gør for hjemløse, og Dansk Flygtningehjælp gør for flygtninge?

Målet er at købe begge annoncepladser i alle 12 udgivelser af Ud&Se i hele 2017. Hvordan de lige skal se ud, finder vi ud af henad vejen, men uanset hvad vi finder på, må det være en forudsætning, at formålet med dem er at samle penge ind til hhv. Dansk Flygtningehjælp og Projekt Udenfor. Der er således ikke nogen der vil kunne skyde os i skoene, at vi samler ind til at hjælpe verdens flygtninge på bekostning af de hjemløse i Danmark.

Vi er en række mennesker, der er gået sammen om denne idé. Mange af os arbejder til hverdag professionelt med kommunikation og reklame, men hvis projektet lykkes, vil det hver måned i 2017 være åbent for alle og enhver at komme med kreative forslag til, hvordan månedens annoncer skal se ud. Alle indkomne forslag offentliggøres på Facebook, og de annoncer, der får flest stemmer, vil blive udvalgt til indrykning.

Indsamlingsmålet på 100.000,- kr. er sat ud fra en kvalificeret vurdering af hvilken pris det vil lykkes os at forhandle på plads med Ud&Se. Skulle der blive penge til overs, vil disse blive ligeligt fordelt til direkte donationer til Dansk Flygtningehjælp og Projekt Udenfor. Er beløbet ikke højt nok til at lave en fuld årsaftale, køber vi så mange indrykninger, vi kan. Skulle det mod forventning ske, at vi ikke lykkes med projektet, vil alle indsamlede midler ligeledes blive doneret til Dansk Flygtningehjælp og Projekt Udenfor med 50 % til hver.
Partnerskaber