Lene Sommer Design

34.560,00 kr. 115.20% af 30.000,00 kr.

66

crowdfunders
udløbet
Lene Sommer @8266725873

medlem siden 21. juni, 2015

Om projektet

Håndværk og design er ikke et nyt fag – MEN det er nyt at det er OBLIGATORISK  fag fra sommeren 2016. Faget stiller nogle krav omkring tværfaglighed – sproglig udvikling – IT og entreprenørskab. Dette er nyt og noget skolerne skal tage stilling til!

Lene Sommer Design skræddersyr kurser til undervisere og deres elevmålgrupper i Håndværk og Design på deres egen skole og i deres eget værksted. Mine kurser tilrettelægges ud fra underviserens og elevmålgruppens behov, samt skolens midler og faciliteter.

Ved at købe onsite kurser har du som underviser mulighed for at få råd og vejledning om udfordringer og løsninger i dit eget værksted. Workshops kan afvikles i tilstedeværelses tiden og man kan undgå vikardækning samt kørselsudgifter. Lene Sommer Design kommer til jer!

Fordelen ved onsite kurser er at alt er tilrettelagt for jer. Jeg medbringer materialer og værktøj. Således bliver det let og enkelt at afprøve nye materialer og teknikker, samt at få en grundig introduktion af værktøjet, der enten kan lejes eller købes efterfølgende.

Har man lyst til at afprøve et nyt tema af indenfor Håndværk og design, og ikke er sikker på at det vil fænge elevmålgruppen, kan det være en fordel at leje værktøj, og på den måde få en pejling af om det er noget man vil investere i på sigt.

Se på min hjemmeside, hvor man kan læse om min baggrund og hvor kurser og priser er beskrevet http://www.lenesommer.dk Her er der også direkte link til min facebook side Lene Sommer Design, hvor man kan se mine egne produktioner.

Mit ønske er at hjælpe med at styrke læringen af håndværk og design i folkeskolen for både undervisere og elever. At inspirere og videreformidle min erfaring i faget både teoretisk og håndværksmæssigt. Det er så vigtigt at styrke håndelaget – kreativiteten – fantasien og arbejde med alle mulige materialer i tværfaglige projekter.  Elever skal introduceres for de gamle håndværksmæssige teknikker i en moderne kontekst. Det har aldrig været lettere at finde ideer og inspiration i denne globaliserede verden. Derfor skal elever undervises og øves i håndværk og design, der kan hjælpe dem til omsætte deres ideer til praksis. De skal udfordres og få en materialeforståelse der giver dem mod til at afprøve deres ideer af, igen og igen.

Det er mit store ønske at være med til at gøre en forskel for elever og undervisere i håndværk og Design i Grundskolen.

Jeg ønsker at få crowdfundet penge til køb af værktøj, så jeg kan konstruere diverse værktøjskasser der kan benyttes af mine kursister på mine workshops ude på skolerne.

Derfor håber jeg I vil støtte min crowdfunding –   Jeg vil glæde mig til at sende belønninger tilbage i form af signatur design indenfor tekstil – keramik og smykker fra Lene Sommer Design.

 

 

 

 

 
Partnerskaber