ToyBoy

10.110,00 kr. 101.10% af 10.000,00 kr.

37

crowdfunders
udløbet
Pernilla Käthe Kopp @9688767831

medlem siden 14. februar, 2016

Om projektetsART danseteater er i fuld gang med sin nye produktion “ToyBoy”, der har premiere den 12 April på Baggaardteatret. Vil du være med til at støtte sART’s videreudvikling.

Til oktober er det 5 år siden, vi sendte vores første ansøgning til Kunstfonden og at vi konstituerede vores bestyrelse. November i år vil det være 4 år siden vi havde vores første premiere med forestillingen Spis min Gris på BaggårdTeatret. Vi har igennem de sidste 4 år skabt 3 professionelle danseforestillinger, 2 community dans forestillinger i Svendborg. Først ”Rejsegildet” i Nordre skoles forladte skolegård og sidst ”Folkets Skole”, en evaluering af skolereformen på baggårdTeatret. Vi står for projektet, Dans i skolerne i Faaborg Midtfyn Kommune og er med til at sende de nye idrætslære studerende fra Syd Dansk Universitet ud i fremtiden, med mere skabertrang, ideudvikling og kunnen til dette formål. Vi har turneret med danseforestillingen Spis min Gris og turnerer stadig landet rundt med forestilling Skiftingen, igennem Dans for Børn, Dansehallerne.

Vi har startet denne Crowdfundingen, da vi ikke har vores budget helt I hus og håber på at du vil være med til at støtte os. Det vil være en stor hjælp.

Yderligere vil det være med til at give sART endnu mere overskud til at blive ved med at udfolde sig kunstnerisk og udforske nye områder i dansen.

http://sartdanseteater.dk/.

Forestillingen Toyboy, udforsker samtidens dyrkelse af nydelse, krop og leg – og den moderne unge mand. Koreografien er et møde mellem Hip Hop og Moderne dans – mellem ungdommens vildskab, Miran Ugljen og den modne dansers glidende bevægelser i skikkelse af Jean Hughes Miredin. Årets folkemusiksanger 2014, den karismatiske Jullie Hjetland, spiller sammen med danserne live på scenen.

En danseforestilling om altid at ville være ung og aldrig forholde sig til livet som andet end en moderne Peter Pan. En udforskning af det maskuline mellem leg og alvor, og en poetisk rejse ind i det moderne menneskes liv mellem nærhed og afstand, sårbarhed og venskab.

sART er kendt for at skabe uforglemmelige oplevelser og denne gang leger koreografen Sofie Christiansen med lyden vha. audio transdusere, som kan flytte lyden, dansere som kan styres som marionet dukker i et rundt univers, hvor publikum inviteres til at deltage. Scenograf Luise Midtgaard har skabt en installation som minder om et cirkustelt, et rum i rummet som publikum tager plads indeni.

 

Koreograf/Iscenesættelse: Sofie Christiansen

Dansere og medskabende: Miran Ugljen og Jean Hugh Miredin

Musiker/Komponist: Jullie Hjetland

Scenografi: Luise Midtgaard

Kostumer: Alaya Riefesthal

Lysdesign: Sara Clemmesen

Teknikker; Kim Littau

Byg: Palle Berg og Peter Nielsen

Syerske: Hanne Christiansen og Mona Wickstrøm

Produktionsleder: Pernilla Käthe Kopp

Producent: sART Danseteater

Foto: Ard jongsma – Still Words

Grafisk designer: GrafLab

 

Premiere på Baggaardteatret d. 12 April kl 20.00

SpilleDato: 12. – 15. april kl. 20.00

19.-22. april kl 20.00

 

 

Forestillingen spiller også i Dansehallerne

Spilledato: Den 27, 28 april kl. 19.00 og 21.00

Den 29 april kl. 21.00

 

 
Partnerskaber