Illustration af afghansk skolebog

12.960,00 kr. 108.00% af 12.000,00 kr.

53

crowdfunders
udløbet
Jens Soelberg @jenss

medlem siden 10. februar, 2016

Om projektet

Vi er fundede! Tak til alle jer der støtte, og delte det rundt omkring. Når perioden er udløbet vil vi begynde at sende bøger ud, eller bringe dem til jer i København.

Man kan stadig støtte projektet, selvom vi er over 100%, og pengene falder på et tørt sted. Vi kan dog ikke garantere en bog til alle yderligere støtter (da vi fik et begrænset antal med hjem fra Kabul). Skulle nogen alligevel ønske en bog kan den købes via Saxo.dk om et par dage. Opdatering følger.

Igen, mange tak til jer alle.

Jens og Janne

 

 

Update! Bogen er i trykken, her i Kabul. De første 200 er sendt norpå mod Wakhan, og 200 mere følger efter nytår (Nowruz). Tak til alle dem som har støttet. Projektet er stadig ikke fuldt finansieret, men vi har valgt at køre på. Vi vil stadig være dybt taknemmelige hvis I vil hjælpe med at lukke hullet i kassen. Vi opdaterer igen når bøgerne når Faisabad, og siden Wakhan og Pamir!

-

Kære crowdfundere!

Vi søger støtte til at illustrere en unik bog tilegnet et lille folkeslag i nordøst-Afghanistan, deres kultur og viden om medicin- og nytteplanterne i området.

Bogen er resultatet af en dansk ekspedition til de afghanske Pamirbjerge i 2010, og skrevet på engelsk og dari. Den dokumenterer for første gang wakhierne viden om nytteplanterne i det ekstremt isolerede bjergområde. Vi har for første gang nedskrevet de lokale plantenavne på kirgisisk, dari og wakhiernes nyudviklede alfabet.

Vi vil sætte stor pris på din støtte til at sponsorere, at kunstner Janne Malmros kan illustrere bogen med godt 100 håndtegnede illustrationer, inden den trykkes i Kabul og uddeles (gratis) til Wakhan og Pamirs 14 skoler og ene gymnasium.

På forhånd mange tak - tashakor!
Partnerskaber