ORDET ER DIT

0,00 kr. 0.00% af 31.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Flemming Riedel @riedel

medlem siden 20. august, 2015

Om projektet

"ORDET ER DIT" - hedder et nyt brætspil, som er blevet udviklet de seneste måneder. Det er et spil, hvor det handler om alt andet end paratviden og hurtige point. Her kan enhver deltage, som taler og forstår dansk.

Hvor mange spillere?

Spillet kan spilles af to til otte deltagere - og det bygger på en række "spillekort", som er påtrykt op til en snes forskellige sætninger, skæve udtryk, floskler, klicheer, metaforer og meget mere.

Den enkelte spiller arbejder sig  frem på brættet, og hver gang spilleren rammer eget felt skal han/hun straks tage et kort i bunken - enten fra egen farve eller nogle af modstandernes. Og så skal der tænkes hurtigt - for nu gælder det om at koble de mange sætninger sammen med små bindeord og få det hele til at lyde som en seriøs/munter tale over det emne, der er angivet på kortet.

Naturligvis skal der lægges kraft og glød i stemmeføringen, men man har kun ét minut til at aflevere sin tale - præcis som i medierne, hvor politikerne ofte kun får et minut til at forklare en indviklet problemstilling.

Grin og morskab

Spillet rummer ikke nogen traditionel point-givning - udover at de øvrige deltagere hurtigt skal give point ud fra en skala på 1-5 for spillerens kunstneriske udførelse af sin ét-minuts tale - herunder troværdighed m.v. - selv om det i virkeligheden oftest lyder klogt og fornuftigt er det i virkeligheden det rene rene nonsens - til stor morskab for de øvrige deltagere.

Nedenfor et lille eksempel på et spillekort, hvor de forskellige bindeord er fremhævet, så du kan se, hvordan det let og elegant kan kædes sammen - uden at det giver mening iøvrigt.

Noget må der gøres

Tiden iler – det samme gør vi. Nok er nok. Og nu må der gribes ind. Selv naivitet kan forsvares som en menneskeret, men at komme så langt ud, at man for alvor mener, at man kan foretage nogle feltherreskridt ind i fremtiden er noget forkvaklet sludder.

Vi må alle erkende, at tro og penge flytter bjerge. Men trods dette faktum, så er situationen imidlertid anderledes. Mange forstår ikke spillet. Ganske enkelt – og værre bliver det i forhold til de mange, som mener det anderledes. Den bedste rejsekammerat til livet er nu en gang den indre styrke. Og det er det bedst mulige i den givne situation. Derfor siger vi i kor: Giv din mening luft – eller luft din mening. Og glem alt om den stivbenede argumentation, som fremføres de rette steder.


For nu at skære det ud i pap: Livet er ikke en karruseltur på børnebillet – og det er vel næppe et urimeligt forlangende, at Danmarks højst betalte idiot er orienteret mod det svære samarbejde i en form, som giver samme ramme - men med et bedre indhold. Nogen vil mene, at slaget er allerede tabt og at det er blevet trukket ned over hovedet på os – og det skal man have for øje og drage ind i debatten. Noget må der gøres! NU!


 

Din støtte er uvurderlig

Spillet er testet og spillepladen er tegnet, kortene skrevet og terningerne er parat til at blive kastet - men det koster at få det sat i produktion. Trykning af spilleplade og spillekort er dyrt. MEN forarbejdet er gjort. Derfor søger vi støtte til "ORDET ER DIT".

Du kan hjælpe os med at komme det skridt videre - som skiller drømme fra virkelighed. Og går det hele som vi kunne tænke os, ja så ligger brætspillet klar i løbet af et par måneder.

Vi er taknemmelige for  ethvert bidrag - stort som lille - og via din støtte er vi på vej til at virkeliggøre et nyt brætspil, hvor rigtige mennesker sidder overfor hinanden og morer sig sammen - og samtidig helt stilfærdigt får nye udtryk ind under huden, som de kan bruge senere, når det virkelig gælder. Ude i det virkelige liv.

Tusind tak for din støtte!

 
Partnerskaber