Støt i bytte for mad og drikke

3.689.151,00 kr. 141.89% af 2.600.000,00 kr.

635

crowdfunders
udløbet
Thomas Bendtsen @pitboss

medlem siden 5. april, 2016

Om projektet

Støt Folkets Spisehus og giv Aarhus et "down to earth" madmarked - et uhøjtideligt spisested - et sted hvor folket kan komme for den gode mad og hyggelige laidback stemning - indendørs året rundt!

Hvem er vi - Folkets Spisehus bliver en stadeforening bestående af 25 køkkener og 5 barer. Vi er alle madglade iværksættere med et ønske om at fejre fællesskabet, forskelligheden og mangfoldigheden af det gode måltid.  Foreningsmodellen gør at vi løfter i flok, trækker på hinandens erfaringer og kunnen - og sammen skaber et nyt unikt kulinarisk kulturspot midt i Aarhus.

Folkets Spisehus bliver en smeltedigel af måltider fra hele verden - måltider der alle er tilberedt af fødevarer der er ærligt prissat og omhyggeligt fremstillet med vægt på kvalitet, råvarer i sæson og fravær af unødvendig halvfabrikata.

VIGTIGT: DEL MED ALLE DINE VENNER AT DU HAR
STØTTET PROJEKTET, SÅ GØR DE DET OGSÅ.Hvor langt er vi - Lige nu mangler vi en godkendelse fra Aarhus kommune, så vi kan påbegynde klargøringen af den fine gamle DSB bus-garage ved Rutebilsstationen. Alle stadelejere er på plads, dvs. 25 køkkener og 5 barer, der alle er nøje udvalgt og sammensat igennem de sidste 8 mdr.

Hvad skal vi brug din hjælp til - dit lån bliver udelukkende brugt til at etablere den smukke bus-garage ift. brandsikkerhed, toiletforhold, el, isolering, varme og andre praktiske foranstaltninger - køkkenerne står selv for finansiering af egne stader - så i smukt samarbejde får dit lån og stadelejerne skabt et sted hvor Folkets Spisehus kan servicere de op i mod 700.000 årlige gæster vi forventer.

Virksomheder kan også støtte - Støt Folkets Spisehus og få byttet dit lån til medarbejder- eller kundeevents i særklasse.  Kontakt Thomas Bendtsen for nærmere info/aftale herom.

Mobil: 20661266 Mail: thomas@aarhusstreetfood.com

Åbnet eller pengene retur - Åbner vi ikke, får du automatisk dit lån retur via Booomerang.dk.

Støt Folkets Spisehus med 250 kr eller mere - pengene er et lån som du, når vi slår portene op, får tilbagebetalt i mad og drikke.  
Partnerskaber