BRUN BJØRN

0,00 kr. 0.00% af 50.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Alina Milisunaite @9035243552

medlem siden 7. april, 2016

Om projektet

"Den succesfulde Putning" med BRUN BJØRN's kombinerede sengetøj og godnathistorier...

 

BRUN BJØRN er et unikt label indenfor pyjamas og sengetøj til børn i alderen 1-10 år, som kombinerer godnathistorier med at give forældre mulighed for etiske modevalg til deres børn. BRUN BJØRN's formål er, at skabe mening og bidrage til leg samt gensidig værdi i det daglige ritual omkring ”putning” i moderne børnefamilier.

Når BRUN BJØRN kommer på markedet, vil det blive solgt således at børn og forældre selv kan sammensætte pude- og dynebetrækkene og dermed skabe deres egne unikke sæt. Derudover vil der høre små godnathistorier og pyjamas til enhver kombination, som bidrager til 'den gode putning'.

 

Lige nu, er vores største udfordring kapital og derfor har vi de 5 incitamenter, som ses i højre side. Disse er vores kommende produkter, og lykkedes denne fundraising, vil du som invester, være blandt de første ejere af BRUN BJØRNS unikke sortiment. Derudover, vil overskuddet gå til lanceringen af vores label på markedet, designbeskyttelse og udvikling af vores forretningsmodel, således at BRUN BJØRN bliver et kendt kvalitetsmærke på linje med Zebra og Name it.

 

Med tiden er det ydermere tanken, at der vil komme flere dyr fra alle verdens afkroge til, og at holdet bag BRUN BJØRN vil udvikle apps, med spil, der bidrager til kulturel mangfoldighed og leg.

Alle designs er 100% organiske, da de er blevet til via naturmaterialer og det samme gælder tekstilerne, som er gjort af recyklematerialer.

 

The artist & designer, Alina Milisunaite's official facebooksite
T-shirt (pyjamas)
Minimumsbeløb 150,00 Denne T-shirt er ikke bare en T-shirt, men et stykke håndlavet kunst og en eventyrfortælling som du kan tage på med god samvittighed. BRUN BJØRN står nemlig for økobevidsthed, og derfor er tekstilerne selvfølgelig fremstillet i organiske materialer såvel som motiverne fra BRUN BJØRNS inkarnerede designer, Alina Milisunaite, er det.
Godnathistorien
Minimumsbeløb 200,00 Historien om ”Tigeren, der ikke kunne se”, er fortællingen om alle BRUN BJØRNS dyr samlet i en unik beretning, hvor den blinde tiger er hovedperson. Vi møder denne, på en færd ud i den store verden, hvor den gennemgår en masse efter den bliver udstødt fra flokken grundet dens manglende syn. Men hvad skal man bruge øjne til, hvis man kan gro vinger? ”Tigeren, der ikke kunne se”, er en fortælling om venskab på tværs af arter samt kulturel mangfoldighed for børn og voksne.
Sengesættet
Minimumsbeløb 275,00 Dette Sengesæt er det måske mest innovative koncept, der er set på tekstilmarkedet hidtil. For BRUN BJØRN’s sengetøj er ikke blot tekstiler, der skal se godt ud for øjnene. BRUN BJØRN’s sengetøj er en historiefortælling om dyr fra hele verden, der er venner! Kombinationen af de forskellige designs, danner unikke historier, som følger med, når man køber sættet og på den måde bidrager BRUN BJØRN til at skabe værdi for både børn og forældre i forbindelse med aftenens putning
Signeret kopi i indramning
Minimumsbeløb 400,00 Alina Milisunaite er en dansk/lettisk blækkunstner, som de seneste 2 år, er blevet kendt vidt og bredt for hendes fine og detaljerede streg og brug af organiske rekvisitter herunder te, kaffe, blade og bær. BRUN BJØRN’s dyr, findes som nummererede print i ramme, og leveres signeret af Alina Milisunaite. Du bestemmer, hvilket dyr og hvilken baggrund, der skal pryde dit hjem.
Releaseevent med teamet bag BrunBjørn
Minimumsbeløb 400,00 Dette enestående event, vil danne ramme om den endelige lancering af BRUN BJØRN. Man vil ved denne lejlighed få mulighed for at møde kunstneren bag denne label, Alina Milisunaite, få signeret sine produkter værker og købe BRUN BJØRN til favorable priser. Der vil også være en overraskelse, som ikke kan afsløres endnu, men vi kan sige så meget, at alle børn vil gå herfra med et smil og en oplevelse, de aldrig vil glemme! Ses vi??
Partnerskaber