Støt en professionel bordtennisspiller som der repræsenterer Danmark til udenlandske turneringer

15.000,00 kr. 100.00% af 15.000,00 kr.

31

crowdfunders
udløbet
Tobias Kamph Rasmussen @9829056126

medlem siden 28. april, 2016

Om projektet

Hej alle sammen!

Målet med dette projekt er at jeg kan komme ud og spille internationale turneringer fra den næste sæson af. I år fik jeg debut på seniorlandsholdet ved et stort mesterskab(Hold-VM i Malaysia), jeg blev nr. 2 til Senior DM og spillede her for nyligt OL-kvalifikation i Sverige. Jeg er gået 91 pladser frem på verdensranglisten fra April 2015 til April 2016. Så for at kunne fortsætte min udvikling og rykke højere op på verdensranglisten, så er internationale turneringer vigtige i den sammenhæng.

Som udgangspunkt så koster det ca. 5000 kr for hver international turnering og hvis jeg kan indsamle hvad der svarer til 3 turneringer(15000 kr), vil det gå op i en højere enhed næste sæson. I starten af denne sæson(August 2015) flyttede jeg til Tyskland for at satse yderligere på bordtennis som min karriere fremover, og det har også gjort det svært økonomisk at betale selv for turneringer, udstyr og så videre.

Grunden til at jeg starter på dette projekt er at jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at fortsætte min udvikling. Internationale turneringer med landsholdet er en stor del af den udvikling der kræves for at blive en topspiller i professionel bordtennis. Økonomien er derfor en vigtigt brik i at komme fremad, især når man er en ung 19-årig studerende, som er en professionel bordtennisspiller i Tyskland. Mine fremtidige mål er at blive en OL-deltager, at vinde medaljer for Danmark til store mesterskaber og at have det som karriere fremover. Uden økonomisk støtte vil det blive svært at opnå alt det.

Derfor håber jeg at i vil støtte mig i at komme tættere på mine mål og donere hvad der er nødvendigt for at spille 3 internationale turneringer.
Partnerskaber