Made In Great Britain - Classic Motor Show

0,00 kr. 0.00% af 20.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
MIGBA @migba

medlem siden 5. april, 2016

Om projektet

Made In Great Britain – Classic Motor Show

er træffet for folk med hang til alt britisk, om det så er biler, busser, lastbiler, motorcykler, traktorer eller varevogne.

Træffet afholdes i weekenden 19. – 21. august, hvor Limfjords Camping og Vandland danner rammerne for overnatning, forplejning og de festlige og kulturelle tiltag. Campingpladsen ligger i Vestsalling i Skive Kommune, hvor der i området også findes andre fine overnatningsmuligheder. Stedet ligger i den fantastiske natur tæt på vandet, så der er rig mulighed for at alle får en skøn weekend.

Lørdag rykker alle køretøjer til Spøttrup Middelalderborg, Danmarks bedst bevarede middelalderborg, hvor alle køretøjer udstilles og der sker en række aktiviteter igennem dagen. Der vil blandt andet være levenedgørelse af middelalderfolk på borgen, et markedsområde og flere andre tiltag er i støbeskeen.

Der bliver rig mulighed for at kigge på alle slags køretøjer fra landet som gav os store mærker som: Austin, Bedford, Caterham, engelsk Ford, Jaguar, Jensen, Jowett, Land Rover, Leyland, Lotus, MG, Mini, Morgan, Morris, Rolls Royce, Rover, Sunbeam, Triumph, Vauxhall, Wolseley, og mange andre stolte engelske køretøjer.

Ud over at kigge på en masse funklende køretøjer, så er der også mulighed for at nyde området tæt på Limfjordens breder.

Hvorfor Crowdfunding ?

Træffet afholdes på Skiveegnen fordi vi her i området har så mange fantastiske rammer til at lave et unikt koncept for et motortræf, hvor især Spøttrup Middelalderborg har den perfekte historiske kulisse og hvor egnens beliggenhed med flotte kyststrækninger giver de besøgende muligheder for at komme ud på nogle spektakulære køreture.

Med baggrund i engelsk forbillede er Spøttrup Middelalderborg valgt som hovedattraktion, hvor der skal samles veterankøretøjer til udstilling i Danmarks flotteste borgmiljø.

Flere deltagere med veterankøretøjer skal lokkes fra hele Danmark til at besøge træffet, men også besøgende gæster skal trækkes til Skiveegnen for at opleve scenariet og de skønne steder vi har her i Skive Kommune.

Derfor vil foreningen bag Made In Great Britain - Classic Motor Show indrykke annoncer og omtaler i aviser i nabokommunerne, men også i danske, nordiske og tyske motormagasiner får at tiltrække udenlandske gæster til området og træffet.

Vi satser højt, men vi har også et godt koncept og nogle helt unikke rammer. Det skal vi vise frem, så derfor vil vi samle penge ind for at sætte mest mulig fokus på vores træf og Skiveegnen.

For at lokke så mange deltagere til vores træf har vi valgt ikke at tage et træfgebyr, da vi mener at det vil afholde folk fra at deltage hvis der skal betales et gebyr.

Alt overskud fra dette års motortræf skal gå til videreudviklingen af konceptet, at fortsætte fremover med træffet og at udvikle vores træf så det bliver bedre og mere besøgt.

Blandt alle bidrag over 100 kr. trækker vi lod om 1 egnskasse med spændende delikatesser fra Skive Kommune.
Præmien skal afhentes under vores udstilling af køretøjer på Spøttrup Borgmuseum.

Arrangør: Made In Great Britain Association.
Partnerskaber