25.000 km rundt i Europa på cykel

0,00 kr. 0.00% af 5.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Noah Kindlev @noahgk

medlem siden 13. maj, 2016

Om projektet

Jeg er en fyr på 21 år. Jeg har planlagt af cykle Europa rundt på cykel, det er en drøm jeg altid har haft, da jeg virkelig elsker af cykle og af komme ud i naturen. Jeg skal cykle omkring 25.000 km rundt i Europa, men forhåbentlig kan det blive endnu mere. Jeg skal bo i telt undervejs på turen, da det er der jeg synes man kommer til af opleve det hele meget bedre.

Jeg skal cykle rundt så meget som muligt, men enkle gang bliver jeg nød til af tage en færge, da jeg rigtig gerne vil besøge nogle øer også, f.eks. Isle Of Man, Mallorca og Korsika.

Det vil blive en fantastisk tur, hvor jeg kommer til af møde mange forskellige kulture og opleve, hvordan Europa er også kan se ud.

Jeg kommer til af lave en hjemmeside, hvor man vil kunne følge mig. Den kommer til af hedde ¨ www.noahbybike.com ¨. Den må i meget gerne følge, den kommer online omkring til juli.

Hvis i synes det lyder spændende, og gerne vil donere en lille mønt til denne her tur, så vil jeg blive rigtig glad for det, og meget taknemlig. I skal vide af hver en lille mønt vil hjælpe mig til af holde hjulene kørende så længe så muligt.

Som sagt bliver det en tur på 25.000 km, så jeg kommer til af opleve en hel del,  så hvis der er noget som i vil have jeg skriver om på min hjemmeside, så skriv til mig på info@noahbybike.com, så kan vi finde ud af noget.

Mange tak fordi i har taget jer tid til af læse om det her. Det er noget der betyder rigtig meget for mig.
Partnerskaber