EEG træning i folkeskolen

0,00 kr. 0.00% af 50.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Conni Andersen @7328114359

medlem siden 23. maj, 2016

Om projektet

EEG træning i folkeskolen handler om at give alle børn i den danske folkeskole lige mulighed for at udvikle sig med den nyeste teknologi parret med nutidens neurovidenskab. En gruppe af børn i den danske folkeskole har problemer med koncentration, uro, og sociale kompetencer. Vores lærer og pædagoger gør en stor indsats for at imødekomme denne gruppe af børn og der forskes intenst i hvordan vi kommer videre.

Vi har en metode der kan gøre, at vi kan komme videre som bygger på den nyeste teknologi og neurovidenskab kaldet EEG træning. Det er en metode der er testet  på universiteter verden over herunder Bergen Sygehus, Golden Institute of London University samt i et skolemiljø i USA under Tufts Medical Center,
Department of Pediatrics, Boston, Massachusetts hvor 104 børn gennemgik EEG træning også kaldet neurofeedback træning igennem et år. Alle undersøgelser peger i retning af at børn får større koncentrations og større sociale kompetencer med EEG træning og at det er en hjernetræningsmetode uden bivirkninger.

Her i Danmark har EEG TRAINING sammen med lærer Hans Høegmark testet metoden i en specialklasse med 6 børn. PPR psykolog Jacob Freil udtalte til magasinet Skolebørn i efteråret 2015, at han aldrig i sin 20 årige karriere som psykolog havde set så virksom en metode på børn med koncentrations og adfærdsvanskeligheder. EEGTRAINING har igennem 6 år trænet mere end 450 børn, som har opnået langt større koncentration og adfærdsstyring.

EEGTRAINING og 4 folkeskoler Skovangskolen og Skjoldhøjskolen i Aarhus kommune, Kirstinebjergskolen i Fredericia kommune og Bramdrup skole i Kolding samt psykiater Christen Bang Horsens er igang med at udvikle en model der kan passe ind i folkeskolen. Danmark Pædagogiske universitet sikrer forskningen bag udviklingen ved  lektor Lisser Rye Ejersbo.

Idag praktiseres EEG træning i privat regi og det er kostbart for forældrene at få trænet deres børn 2 gange om ugen med EEG træning. Det skal være tilgængeligt  for alle børn i den danske folkeskole og ikke være afhængig om forældrene forældre kan betale for det.

Alle børn skal have lige adgang til det der kan gøre at de får adgang til uddannelse, sociale relationer og det gode liv.

Ved at støtte dette projekt kan du være med til at mange tusind børn vil få en helt anden fremtid, fordi deres hjerner kommer i udvikling

MED VENLIG HILSEN
FORENINGEN HJERNESTÆRKE BØRN og
EEGTRAINING
Partnerskaber