Rimmers Køkken Ruller

23.170,00 kr. 154.47% af 15.000,00 kr.

75

crowdfunders
udløbet
Helle Rimmer @hellerimmer

medlem siden 13. juni, 2016

Om projektet

Rimmers Rullende Konditori

Som helt ny iværksætter og mad-gøgler har jeg mulighed for at indtage København i løbet af sommeren med Københavns eneste rullende konditori. Måske kan jeg endda få lov til at følges med Kalles Kaffe. Det kunne være det perfekte match... http://www.kalles-kaffe.dk

Jeg har alle tilladelserne på plads, men mangler hjul til at komme rundt på markederne med. Og NU har jeg så forelsket mig godt og grundigt i en lilla/lyserød Piaggio. Jeg har kun halvdelen af investeringen, 15.000 og mangler altså lige de sidste 15.000. Den gode sælger siger, at kan jeg skaffe det resterende beløb hen over sommeren vil han gerne vente på at få dem.

Med jeres hjælp vil jeg som den første kunne komme ud i København med Rimmers Rullende Konditori...

 
Et stort kram
Minimumsbeløb 20,00 Får du et varmt tak på mine to Facebook sider, hvis du giver lov. - Får du et stort kram mødes vi ‘in person’.
Yndlingsopskrift
Minimumsbeløb 75,00 Får du et varmt tak på mine to Facebook sider, hvis du giver lov. - Får du et stort kram mødes vi ‘in person’. - Får du en af mine yndlingsopskrifter sendt med posten med en særlig kærlig hilsen til dig.
Yndlingsopskrifter
Minimumsbeløb 150,00 Får du et varmt tak på mine to Facebook sider, hvis du giver mig lov. - Får du et stort kram mødes vi ‘in person’. - Får du fem af mine yndlingsopskrifter sendt med posten med en særlig kærlig hilsen til dig.
Kager til dig
Minimumsbeløb 300,00 Får du et varmt tak på mine to Facebook sider, hvis du giver mig lov. - Får du et stort kram mødes vi ‘in person’. - Kan du komme forbi min salgsbod (Storkøbenhavn) for at få en kageæske med hjem til 4 personer. Bor du langt væk sender jeg dig en æske med hjemmelavede småkager.
Lækkert bage- eller køkkenudstyr
Minimumsbeløb 600,00 Får du et varmt tak på mine to Facebook sider, hvis du giver mig lov. - Får du et stort kram mødes vi ‘in person’. - Får du en lille goodiebag tilsendt med kvalitets bage- eller køkkenudstyr.
'Gratis' bagekursus
Minimumsbeløb 1.000,00 Får du et varmt tak på mine to Facebook sider, hvis du giver mig lov. - Får du et stort kram mødes vi ‘in person’. - Får du et 'gratis' bagekursus i Glostrup eller Vejle (hvis vi kan samle en gruppe på minimum 8 personer til samme dag).
Partnerskaber