Copenhagen Afrikansk Strandfestival

0,00 kr. 0.00% af 72.200,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Nancy Yarjah @nancyyarjah

medlem siden 24. juni, 2016

Om projektet

Afrikansk Kulturelt Strandfestival er et frivilligt drevet initiativ, stiftede i år 2016 af Improve Sierra Leone.


 

Dato: 06-08-2016


 

Beliggenhed: Amager Strandpark


Vi afholder et åbent kulturelt arrangement den 6-8-2016 på Amager strandpark , dette  projekt omhandler  at skabe en forståelse og kendskab til det afrikanske kultur. Hvor vi bla. ønsker  at bygge en bro mellem den danske og afrikanske kultur. Yderligere vil arrangement blive dækket af afrikansk medie.  Størrest del af overskud går til velgørenhed samt det  kommende års festival, som vi stræber efter bliver større end i år.

 

Baggrunden for dette projekt er bl.a. et ønske om at udbrede kendskabet til mangfoldigheden i de afrikansk kultur og derved bidrage til forbedret integration, kulturel forståelse og respekt blandt herboende afrikanere og danskere. Improve Sierra Leone stræber efter at skabe en afrikansk strandfestival som hvert år præsenterer noget af det bedste afrikanske musik fra både Danmark og udlandet. Vi stræber efter at støtte og promovere nye artister og projekter i det danske og afrikanske miljø,  der er drevet af ildsjæle.

Formålet med dette er at promovere afrikansk kultur i Danmark samt at vise et andet billede af Afrika til både danskere og afrikanere bosat i Danmark. Med festivalen ønsker vi at samle børn, unge, voksne og ældre fra hele Danmark, uanset kulturel eller etnisk baggrund. Dertil ønsker vi at festivalen tiltrækker mange turister til Danmark hvert år.  Vi håber på, at de rigtige rammer, kan skabe en udvikling, som hele samfundet kan får gavn af.

Gennem kunst, musik og sport stræber vi efter at festivalen skaber tætte bånd og venskaber mellem mennesker fra forskellige kulturer, hvilket vi håber, giver folk en bedre forståelse for hinandens forskelligheder, så disse forskelligheder kan ses som en styrke, frem for en barriere. I godt selskab kan man høre musik, danse og nyde mad fra forskellige afrikanske lande .

I lighed med alle frivillig organisationer har vi mange udgifter og arbejdsområder. Afrikansk Kulturelt Strandfestival vil være taknemlig og beæret ,hvis i  kunne  støtte dette projekt .

Vi kan påpege at følgende artister har bekræftet deres deltagelse:  Pharfar, Melissa Inya, Eebz, Jessica Rasmusen, danseren Joy Skovgaard, Dean Thompsen ,  Kaka Willer, Adam , Jah Turban, Pete Mello.

De følgende artister har delvis bekræftet deres deltagelse : Karen Mukupa, David Jay , Yepha
Partnerskaber