En boks med Grillsmag

0,00 kr. 0.00% af 50.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Rasmus Bleeg @rasmusthuesenbleeg

medlem siden 7. juli, 2016

Om projektet

Drømmen:
Det har altid været en stor drøm for mig, at kunne videregive en smagsoplevelse ved grillen ud fra egne erfaringer inden for grill verdenen.
Derfor har jeg lavet en boks, der er fyldt med smag til dine grillerier.

Boksen indeholder:
-35g barbeque krydderi
-50g Røgchips af hickory
-1 opskrift med indkøbsliste og fremgangs måde
-vejledning til brug af røgtræ på i kuglegrillen og i gasgrillen.

Med din hjælp kan jeg starte den 1 første produktion op. For hver 50.000kr der opnåes, kan der udvikles en ny smag til grillen.
Der er pt udviklet 3 varianter, som er good to go, men jeg mangler din støtte til at fuldføre dette projekt.

opdatering. d.25.07.2016
For det første, tusind tak til alle jer, der har været med til at støtte og delt min drøm!
Jeg har nu opnået 6,62% af det ønsket beløb til at kunne starte dette projekt op, og med kun 37 dage tilbage har jeg virkelig brug for ekstra hjælp!
Jeg har tænkt meget over, hvordan dette opslag ville blive taget i mod, når nu brandet er Woodsmoke, et firma jeg har haft en del år som hobby virksomhed.
Woodsmoke blev for mig i febuar et fuldtidsjob, da jeg valgte at gå 100% ind i grill branchen, så jeg kunne tilbyde og udvikle den gode smag til grill folket i Danmark.
Denne beslutning blev taget på grund af min store passionen for at udvikle smag til grillen i form af krydderier og røgtræ.
Woodsmoke er en enkelt mands virksomhed, som er ved at finde fodfæste på det danske marked, men der er stadig lang vej.
En boks med grill smag konceptet gik videre i en Ivæksætter konkurrance og en ordre blev givet på dette koncept. MEN banken var meget svær at danse med og ordren blev anulleret på grund af manglende likviditet.
Jeg har valgt at bruge Crowdfunding pg af 2 ting:
1. Hvis projektet lykkes for mi,g kan jeg starte min drøm op
2. At vise banken, at så mange af jer har bakket dette projekt op, hvilket giver mig en bedre possition til videreudvikling af dette projekt i bankens øjne!
Så alt modtages lige fra små donationer på min 20 kr til store. Kommentarer til ideen, eller hvis du ønsker at være forhandler til produktet, når det når målet mm.
Du er meget velkommen til at kontakte mig på rasmus@bleeg.dk, hvis du ønsker at hjælpe mig på anden vis.
Igen stor tak for al jeres hjælp og del meget gerne dette opslag

Opdatering d.10.08.2016
Så er der stor optur i projektet!
En stor kunde har meldt sin interresse for at forhandle produktet i deres kæde hvis projektet når i mål! :)


 

 

Mig og Woodsmoke

`Når røg bliver til et krydderi`, var opstartsidèen til firmaet WOODSMOKE i 2014. Idèen med brug af røgtræ, er at fremme smagen i grillmad. I 2009 kom Rasmus Bleeg på Det Danske Grill Landshold og var med til at skaffe holdet flere topplaceringer rundt om i verden – bl.a. en samlet 1. plads til verdensmesterskabet i Marocco 2013.


WOODSMOKE-
brandet, er udviklet og drevet af Rasmus Bleeg. Rasmus er uddannet kok, produktudvikler, foodstylist og opskriftskribent og er en af damarks mest prisbelønnede grillere. I jagten på flere grilloplevelser, titler og mere erfaring, deltager Rasmus jævnligt i grillturneringer i ind- og udland med sit eget grillhold, som han opstartede i 2014. Alt dette bruges til at udvikle spændende koncepter og produkterserier til det danske grillmarked. 
Partnerskaber