VM i enkeltstart for amatører

10.095,00 kr. 100.95% af 10.000,00 kr.

18

crowdfunders
udløbet
Chris Mikkelsen @3421652408

medlem siden 13. juli, 2016

Om projektet

Amatør VM i cykling i Perth, Australien

Jeg har i flere omgange kvalificeret mig til amatør VM i cykling, henholdsvis linjeløb 2013 og enkeltstart 2015, men har begge gange måtte melde fra på grund af bryllup i familien og uddannelse i udlandet.

I år blev kvalifikationen aflyst, men jeg var så heldig at blive tildelt ét af 5 danske wildcards til VM i Australien.

Som studerende på KU er jeg nødt til at ty til alternativer for at kunne opfylde drengedrømmen om at repræsentere Danmark i den sport jeg har så stor passion for.

 

Jeg søger derfor hjælp til at finansiere fly-tur samt vandrehjem i Australien.

Budgettet for turen ligger på 21.000,-

Jeg vil i dette forum prøve at samle 10.000,- til flybillet samt dele af logi, hvis beløbet kommer over 10.000,- vil dette blive brugt til at finansiere det resterende af turen.

Hvad kan jeg tilbyde til gengæld?

Beløb under 500,- vil blive værdsat ved et takkekort sendt til adressen.

Beløb mellem 500,- og 2999,- vil kunne medføre et personligt udformet tre måneders træningsprogram til dig som vil ha lidt ekstra ud af cykeltræningen (jeg er uddannet bachelor i idræt, og er kandidat studerende i humanfysiologi).

Beløb over 3000,- vil give mulighed for et foredrag om min tur, samt træningsvejledning, hvor jeg cykler en tur med jeres cykelklub og giver gode råd.

Hvis man ønsker at blive nævnt ved navn eller firma, på min Facebookprofil eller på min Istagram vil dette selvfølgelig blive imødekommet.

I kan forvente fuld dedikation fra min side på cyklen, jeg træner 9 gange om ugen 6 gange på cyklen og tre gange i styrkecentret. Jeg bliver testet på KU ca. hver anden måned og træningen viser markante forbedringer hver gang .

Min historie og kærlighed til cykelsporten

Jeg har altid elsket at cykle og har siden jeg var 13 år gammel hvor min far inviterede mig med til Aarhus – København, jeg kan ikke udelukke at Bjarne Riis’ succes i 1996 var med til at jeg sagde ja til hans forslag. Herefter har enkeltstarter, holdløb og linjeløb præget meget af min ungdom, inden nogle år i forsvaret satte en tidsmæssig begrænsning grundet øvelsesaktivitet og udsendelser. Dog fandt jeg igen tiden da jeg som lærer ved hærens kampskole fik mere tålelige arbejdstider. Og efter at have slugt Chris MacDonal’s bog råt, om bland andet Race across America, blev næsen sat mod at træne op til denne begivenhed. Helbredet ville mig det dog anderledes da jeg i forløbet blev lænket til min seng i seks måneder grundet sygdom.

Cyklede mig væk fra gigthelvedet

De senere år har cykling i forlængelse heraf fået ekstra stor betydning for mig, da jeg som nævt i 2012 var sengeliggende i seks måneder med en sygdommen reaktiv gigt. Da jeg endelig kunne rejse mig fra sengen igen havde jeg svært ved at gå og min genoptræning foregik derfor primært på cykel. Det var derfor en kæmpe sejr, da jeg et år senere kørte over stregen i København, og havde kvalificeret mig til amatør VM i Italien. Og det var med et blødende hjerte jeg måtte melde afbud, da jeg ikke kunne vide mig sikker på at chancen ville byde sig til igen.

Jeg vil derfor ikke lade denne chance forpasse igen, enkeltstarten i Perth ligger rigtig godt til mig som rytter og træningsplanen for de næste 6 uger ligger klar og jeg har i sinde at gøre alt hvad der står i min magt for at cykle så hurtigt som overhovedet muligt.

Om amatør VM

Amatør VM i cykling afholdes i år i Perth i Australien, deltagerne er ryttere der har kvalificeret sig i et af 15 løb, der er blevet afholdt over hele verden. Der dystes i forskellige aldersklasser i både linjeløb, enkeltstart og hold-løb. Vinderen i hver klasse belønnes med UCI’s regnbuefarvede VM trøje, og denne må bæres i de efterfølgende 12 måneder, præcist som vi kender det med blandt andre Peter Sagan og Fabian Cancellara.

Jeg vil stå i evigt gæld til jer alle, og sætter stor pris på alt, stort som småt.

Venlig hilsen Chris Jacob Mikkelsen

Facebook: Chris Jacob Mikkelsen

Instagram: C_J_Mikkelsen
Partnerskaber