Halmbinderi - en arbejdsplads for psykisk sårbare mennesker

0,00 kr. 0.00% af 18.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
trine køhlert @halmbinderi

medlem siden 30. juli, 2016

Om projektet

Hjælp os med at skabe 5 - 10 arbejdspladser for psykisk sårbare mennesker der pt. står udenfor arbejdsmarkedet.

Vi har de sidste 5 år arbejdet på virkeliggørelsen af et dansk producerende halmbinderi der kan levere kvalitets halm kranse og underlag til blomster branchen. Arbejdet har indtil nu været fokuseret på udvikling af produkterne samt afsætning på det danske marked. Det har vist sig at der er stor efterspørgsel på netop danske produkter, hvilket danner grundlaget for at opfylde drømmen om at udvide halmbinderiet til en arbejdsplads for psykisk sårbare mennesker.

Hvem er vi?

Trine er udannet lærer og har arbejdet 17 år med mennesker med særlige behov. Hun har en evne til at få folk til at føle sig værdifulde og til at yde deres bedste i livet. Derudover har Trine lært kransebinderi, er kreativ og ser muligheder i alt. Trine er økonomiske ansvarlig for virksomheden samt for afsætning og marketing.

Brian er udlært tømrer og har været selvstændig i 14 år. Han kan bygge, reparere og lave alt. Brian har de sidste 5 år opbygget halmbinderiets maskinpark og vi råder således nu over 5 arbejdsmiljø godkendte maskiner.

Ulrik er vores mentor og læremester. Ulrik har bundet halm i 20 år, er god til at lære fra sig og har været uundværlig i udviklingen af virksomhedens produkter og opbygning af kundekredsen.

Produktionen og hvad skal pengene bruges på:

Indtil nu har vi selv varetaget produktionen i nødtørftigt indrettede lokaler.  Pga den øgede efterspørgsel er tiden moden til at udvide produktionen samt ansætte arbejdskraft. Dette kræver et arbejdsmiljø godkendt lokale, som vi er gået igang med at etablere. Men nu mangler vi den sidste pose penge for at realisere projektet - pengene skal bruges på  etablering af udsugning, isolering og installation af varmekilde. Vi håber at kunne ansætte de første i november 2016.

Håber at nogen i dette netværk, ligesom os, kan se værdien i at bringe et gammelt håndværk tilbage på danske hænder, samt vil støtte os i at skabe arbejdspladser til mennesker der ikke ved egen kraft kan finde en plads på det etablerede arbejdsmarked
Partnerskaber