Nedbryd tabu omkring ikke synlige handicaps roadtrip

0,00 kr. 0.00% af 50.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Line Kudahl @linehjortebjaergkudahl

medlem siden 8. august, 2016

Om projektet

Jeg vil, sammen med min mand, give vores børn en oplevelse for livet, et fundament de kan bygge videre på i deres teenager og voksenliv.

Vi vil vise dem verden, vi vil vise dem at man kan mere end at være den runde pløk i det firkantede hul. At man kan tage der ud hvor der er højt til himlen og hvor det er lige meget at man ikke kan sidde stille.

Vi vil vise dem andre samfund med andre normer, og værdier. Give dem selvtillid og mod på at klare verden med panden højt hævet og blikket rettet frem.

Vi hiver stikket ud, smider Ipaden væk og tager ud på Europas landevej i en ombygget bus.
For at vende tilbage som stærkere mennesker.

Og sammen vil vi kæmpe for at nedbryde tabu og fordomme om ikke synlige handicaps.

Vi vil vise at man godt kan gå uden for rammerne selvom man har udfordringer.

Vi vil gerne lave en blog/bog der beskriver vores tur, hvordan vi nåede der hen, hvorfor vi vil afsted og hvad der kom ud af det.

Hvis vores arbejde og oplevelser kan bidrage til at holdningen flytter sig ved bare en person, samtidig med at vi beviser  endnu en gang over for os selv, og vores omverden at man kan mere end de fleste tror. Så har vi gjort vores til at nedbryde fordommene.

Vi vil være meget taknemmelig for hjælp både økonomisk men også hvis nogen skulle have en bus stående, er en god mekaniker ( vi skal have motorlærer ) m.m.

Hilsen og tak fordi du læste med.

Fam. Kudahl
Partnerskaber