Støt unge ghanesere til en bedre fremtid

0,00 kr. 0.00% af 80.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Lasse Andersen @lassedalenandersen

medlem siden 15. august, 2016

Om projektet

STØT UNGE GHANESERE TIL EN BEDRE FREMTID

 

Støt Mim Technical Academy med værktøj og udstyr, så de kan få en bedre teknisk uddannelse og skabe en bedre fremtid for dem og Ghana.

 

HVORFOR SKAL DU HJÆLPE?

- Du vil støtte unge Ghaneser til at få et job - Ungdomsarbejdsløshed er 85% i Ghana.

- Den bedste hjælp er hjælp til selvhjælp - Afrika skal tage sig af Afrika.

 

MIM TECHNICAL ACADEMY

Mim Technical Academy er en tre årige teknisk skole for unge ghanesere fra 15 år. Det er vores mission at lave den bedste tekniske skole i Ghana, hvor vi hæver det faglige niveau. Vi tilbyder landbrugs- og elektriker uddannelse på nuværende tidspunkt, samt grundfagene matematik, engelsk, naturfag, samfundsfag, computer og sport. Vi arbejder med et bestemt sæt værdisæt, hvor det ikke kun handler om viden, men om personlig drivkraft. En dansk teknisk standard indgå i studieordningen og giver de studerende de bedste elementer fra en europæisk teknisk uddannelse, hvilket forøger deres job mulighederne.

Vores skoles filosofi handler om at give tilbage til lokal samfundet og støtte de studerende med fokus på bæredygtighed og ansvarlighed. Vi tror på de studerendenes ubegrænsede potentiale. Vi ønsker at udvikle unge Ghanesere potentiale til en bedre fremtid. For os er praktisk færdigheder og viden magt, og vi ønsker at engage og inspirerer den kommende generation. Vi ønsker, at Mim Technical Academy bliver en ledende eksempel for et samarbejde mellem offentlige og private institutioner og organisationer med et internationalt perspektiv.

 
Partnerskaber