Sæt sejl mod plastik

202.555,00 kr. 101.28% af 200.000,00 kr.

336

crowdfunders
udløbet
malene møhl @plasticchange

medlem siden 5. september, 2016

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
Tak og skattefradrag
Minimumsbeløb 20,00 Tak for din uundværlige støtte. Donationer til Plastic Change er godkendt som fradragsberettiget under Ligningslovens paragraf 8A.
Den Blå Planet, 1 person
Minimumsbeløb 201,00 Tak for din uundværlige støtte. Tilgengæld tilbyder vi en billet til vores Plastic Change udstilling på Den Blå Planet. Endags-billetten giver adgang til hele akvariet.
Den Blå Planet, 2 personer
Minimumsbeløb 340,00 Tak for din uundværlige støtte. Tilgengæld tilbyder vi 2 billetter til vores Plastic Change udstilling på Den Blå Planet. Endags-billetterne giver adgang til hele akvariet
Dit navn på skibet
Minimumsbeløb 1.000,00 Dit navn eksponeret på skibet under ekspeditionen. Du får en invitation til åbning af Plastic Change udstilling på Den Blå Planet.
Dit navn på skib og udstilling
Minimumsbeløb 5.000,00 Dit navn eksponeret på skibet under ekspeditionen. Du bliver fast eksponeret på Plastic Change udstilling på Den Blå Planet og får en invitation til åbning af udstillingen.
Eksponering og foredrag
Minimumsbeløb 20.000,00 Dit navn eksponeret på skibet under ekspeditionen. Du bliver fast eksponeret på Plastic Change udstilling på Den Blå Planet og får en invitation til åbning af udstillingen og få foredraget ”Blended” til virksomhed eller privat forsamling. Dit navn kommer i vores årsrapport og i nyhedsbrev til alle medlemmerne.
Hovedsponsor og indvier af udstilling
Minimumsbeløb 50.000,00 Du vil sammen med vores andre hovedsponsorer blive inviteret til at indvie Plastic Change udstilling på den Blå Planet hvor du også vil være fast eksponeret. Du vil få en prominent eksponering af dit navn på skibet under ekspeditionen. Nævnelse i årsrapport og nyhedsbrev til medlemmer er en selvfølge.
Partnerskaber