Støt realisering af Museum of Broken Relationships i Rundetaarn

0,00 kr. 0.00% af 30.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Lene Rybner @brokenrundetaarn

medlem siden 20. september, 2016

Om projektet

Museum of Broken Relationships kommer til Rundetårn Danmark

Med dit økonomiske bidrag kommer det kroatiske udstillingskoncept Museum of Broken Relationships nu også til Danmark. Du kan besøge udstillingen fra den 19. november 2016 til den 22. januar 2017.

Hvad er Museum of Broken Relationships
Konceptet bag Museum of Broken Relationships er simpelt: museet inviterer dig til at donere en genstand, der har betydning i forbindelse med et forlist kærlighedsforhold. Tanken er, at du derved ikke bare får ryddet op i dit hjem, men også i dit hjerte. De donerede genstande udstilles anonymt, kun ledsaget af den medfølgende fortælling. Genstanden vil efter udstillingsperioden indgå i museets faste samling. Udstillingen i Rundetaarn bliver til dels bygget op af genstande fra den permanente samling i Zagreb og dels af genstande samlet ind i Danmark.

Du kan være med
Hvis du sidder med et knust hjerte og en genstand, der konstant minder dig om bruddet, så har du nu chancen for at give denne genstand et nyt hjem og blive en del af hele udstillingens følelsesmæssige historie – hvis du er interesseret, så læs mere her: http://www.rundetaarn.dk/donationer-til-museum-of-broken-relationships-udstillingen/

Det støtter du
Din støtte vil være med til at realisere udstillingen. Vi har sat et minimumsbeløb på 30.000, som vi håber på at nå. Alt derover vil gå til at bringe det kroatiske hold til Danmark og realisere mindre særarrangementer i forbindelse med udstillingen.

Udstillingen kan opleves i Rundetaarns Bibliotekssal i perioden 19. november 2016 - 22. januar 2017


Rundetaarn
Købmagergade 52 A
1150 København K

Åbningstider: Hver dag klokken 10-18
Entré: Voksne 25 kr. - børn (5 -15 år) 5 kr. (entréen gælder til hele Rundetaarn)

Har man spørgsmål, så er man velkommen til at kontakte Rundetaarn:
Ditte Marie Lund dml@rundetaarn.dk – tlf. 33 73 03 73 eller Lene Rybner lenerybner@gmail.com
Partnerskaber