Lys på Galten Skatepark

40.010,00 kr. 133.37% af 30.000,00 kr.

63

crowdfunders
udløbet
Kristian Skovhus @bytoftskate

medlem siden 5. oktober, 2016

Om projektetTilføjet den 21. november 2016:

Tjek den nye video. Tusind tak for støtten gennem Booomerang. Vi går en fantastisk skatepark.

Vi får også brug for støtte til en vandpost og borde - bænke ved ved skateparken, - så vi er taknemmelige for den støtte, som vi fortsat får.

Lys på Galten Skatepark

Østjyllands bedste Skatepark for alle børn og unge behøver lys.

Fire professionelle LED-lys rundt om den nye skatepark på Bytoften midt i Galten. Lys der fremhæver det unikke ved den nye skatepark. Lys så dine børn kan skate sikkert året rundt – selv når solen går ned. Og ikke mindst: Lys der medfører et trygt miljø – altså ingen lyssky aktiviteter.

Aktivt skatemiljø

Galten-Skovby har en af Østjyllands mest spirende og udviklende miljøer omkring skateaktiviteter. Alt inden for skateboard, løbehjul, rulleskøjter og BMX-cykler er i dag spredt på flere lokationer under simple, selvbyggede forhold. I fem år har aktive forældre arbejdet på at samle aktiviteterne og optimere vilkårene for skating. Skanderborg Kommune har afsat 2,5 mio. kr. til anlægget suppleret af indsamlinger og frivillig arbejdskraft.

Til al slags skating

Endelig er Galten Skatepark nu under opførelse. Første spadestik blev taget 5. maj 2016. Parken bliver bygget af nogle af landets meste erfarne skatebyggere Wonder Concrete. Den er tegnet af skateeksperterne Glifberg – Lykke i samarbejde med byMUNCH by- og landskabsdesign. Og den bliver færdig til al slags skateting december 2016.

Unik af sin art

Det nye anlæg er den første betonstøbte skatepark i Skanderborg Kommune og bliver unik af sin art i det meste af Jylland. Den får en åben bowl kombineret med street-område samt rails, banks og rafinerede obstacles fordelt på 1100 kvadratmeter.

Lys udvider ’åbningstiden’ og skaber tryghed

”Galten får den skatepark, vi længe har arbejdet for. Ikke bare for yngre borgere i Galten og Skovby – men også for store dele af Østjylland. I skatekulturen kører man kører man gerne efter unikke udfordringer, siger skateildsjælen Claus Hvass.

Men der mangler noget: LYS, der giver 40 lux fordelt på hele parken.

Altså lys for at udvide ’åbningstiden’, styrke sikkerheden og skabe trygge rammer for fremtidens børn og unge i Galten Skatepark.

Borgerdrevet initiativ

Bag initiativet står: Projektforum Galten Skovby i samarbejde med Galten Skategruppe og GJUK (Galten Junior og Ungdomsklub) og i samarbejde med Skanderborg Kommune.

Følg os på Facebook:

https://www.facebook.com/Skateparken-Bytoften-Galten-405984576122168/?fref=ts

 

Kontaktperson:

Kristian Skovhus

Kristian.skovhus@skanderborg.dk

Tlf. 40237043

 

Partnerskaber