HeadOn gør en forskel - vil du være med!

0,00 kr. 0.00% af 50.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Foreningen HeadON @headon2

medlem siden 17. oktober, 2016

Om projektet

Hvorfor sende kriminalitetstruede unge mennesker i fængsel? Eller parkere dem på diverse dyre institutioner – for slet ikke at tale om en lystyacht i Caribien -  når der er mulighed for – på en gang - at resocialisere dem, spare kommunerne for millioner af kroner OG gøre din og min hverdag mere tryg?

Statistikken viser, at det er de helt unge, der oftest begår ny kriminalitet, og derfor er det vigtigt, at der sættes ind overfor netop denne målgruppe.

HeadON har huset, ildsjælene og de unge drenge til projektet, men vi er en NGO og mangler midler til at gøre det endnu bedre.

HeadON er en forening, der hjælper unge ud af destruktive miljøer, hvad enten de allerede har domme bag sig eller ”blot” er kriminalitetstruede. Foreningen er et atypisk afkriminaliseringstilbud,  baseret på en helhedsorienteret indsats, hvor de unge drenge bliver mødt lige der, hvor de er, og får støtte og hjælp på alle områder.

I HeadON arbejdes der både med familierelationer, boligsituation, fysisk træning, kost, kognitiv træning, uddannelse, jobsøgning, psykisk udredning, misbrugsbehandling, vennekreds, selvværd og alt det ind imellem, som har betydning for drengenes trivsel og velvære, ligesom HeadON agerer brobyggere mellem de unge og det offentlige system, så at der skabes en gensidig forståelse for parterne i mellem.

Initiativtagere og medarbejdere i HeadON har desuden en stor fordel i at de selv har en baggrund, der gør det lettere at skabe en relation til et ungt, kriminalitetstruet menneske.

HeadONs medarbejdere – som alle er frivillige, bortset fra den daglige pædagogiske leder - brænder for at gøre en forskel for de unge mennesker, og står derfor til rådighed for dem 24 timer i døgnet, så de unge kan få den hjælp, de har behov for, når de har behov for den.

HeadON er et unikt tiltag, der skaber større tryghed for de unge og dermed større sandsynlighed for at det lykkes at holde de unge fra kriminalitet i fremtiden! HeadON forbedrer de unges livskvalitet og sparer kommunerne for en masse penge, samtidig med at de også gør både din og min hverdag mere tryg.
Partnerskaber