Historiske Billeder Magazine

0,00 kr. 0.00% af 25.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Daniel Szilvasi @daniszilvasi

medlem siden 28. juni, 2015

Om projektet

Hvis du tror, du kender din historie, gør dig klar til at være ydmyg. Disse sjældne fotografier viser et andet perspektiv af historiske begivenheder.

Over 250 fantastiske fotos og historien bag dem !!!

Hvis du tror, du kender din historie, gør dig klar til at være ydmyg. De sjældne fotografier nedenfor viser et andet perspektiv af historiske begivenheder, og du vil sandsynligvis ikke finde dem i enhver skole lærebog.

Om det ville være en historisk milepæl, en berømt person eller tilfældig foto af fortiden - de alle har spændende historier bag dem, og vi er lige ved at vise dig.

Og nu har du mulighed for at hjælpe denne fabelagtige historiske fotos MAGAZINE - 40 Sider med elegant, moderne og rent design.

Bare tænk på alle de fantastiske ting, du har været vidne til gennem historien. Nu, tænk på alle de ting andre mennesker, du kender har set. Det er en masse jord til at dække, når det kommer til minder. Men så, hvis du ønsker at indse, hvor lille man er i det store arrangement med ting, så tænk på alle de fantastiske begivenheder gennem historien, du ikke har set, vidste ikke om, og sandsynligvis ikke ville have kendt .. . indtil nu. Disse historiske fotomuligheder skete i løbet af et øjeblik, men nogen var heldig nok til at fange det på film. De er den slags begivenheder, du kan ikke helt tro skete (men du er så glad for at du har beviser for det).

 

Vi har også en hjemmeside oprettet http://www.daab.no og en facebook side til at dele alle oplysninger med vores offentlige.

https://www.facebook.com/historicalphotosmagazine/

Vores hold:

Daniel Szilvasi - offentlig relation, fundraising

Adriana Vieru - redacting magasin med Adobe InDesign

Rober Lou - Fotografi og web-udvikler

Alina Vieru - Facebbok Side administrator

Alberto Gomez, Veronica Hauge, Linda Petterson og Maria Escalada Gonzalez - colaborators

 
Partnerskaber