Åbning af kunst & kultursalon

0,00 kr. 0.00% af 15.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Birgitte Bang @6594832755

medlem siden 25. oktober, 2016

Om projektet

Fredag den 25. november holder vi officiel åbning af Kunst & Kultursalon, Høegh-Guldbergsgade 101 i centrum af Aarhus.
I salonen vil du finde arbejdende kunstnere, som inviterer dig eller din virksomhed ind i idéernes verden til refleksion, events og foredrag. Kunst & Kultursalonen byder på en elite af kunstnere fra forskellige kulturer, som har til funktion at vejlede det eksisterende samfund og erhvervsliv i forandringens og kulturens kunst, der har til sigte at skabe fremtidens bæredygtig kultur.

Vi har skabt et sted til dig eller din virksomhed, der søger dannelse og det intellektuelle rum, som en katalysator for et andet og bedre liv eller vækst potentiale. Hvad end du inspireres af litteraturen, ordkunsten og billedkunsten og andre kunstformer eller blot er interesseret i forskellige kulturevents, så er du velkommen.

Meeeeeen, vi har brug for at istandsætte og klargøre salonen til åbning – og vi spørger derfor, om du vil være en behjælpelig handyman, eller om du vil bidrage med noget finansiering. Udgifterne til reparation af lamper, lidt maling, opsættelse af reoler, skiltning og bobler til den 25. november vurderer vi vil beløbe sig til kr. 15.000.

I salonen arbejder:

Billedkunstner Jesper Merlit ( født - 1972 )

Jesper Merlit er tidligere uddannet grafisk designer og er bosat i Aarhus. Han begyndte relativt sent at interessere sig for at male i en alder af 38 år og har lige siden eksperimenteret med forskellige udtryk og stilarter. Jesper er autodidakt billedkunstner og maler fortrinsvis portrætter med Akryl.

Jesper Merlits farverige portrætter fæstner og indkapsler sig i bevidstheden som et intens stilbillede af den moderne mode og popkultur. Man kan ikke lade være med at blive draget af de stilistiske, men alligevel karismatiske malerier som Merlit portrættere. De er både længselsfulde og fængende, som var de taget ud af et klassisk mode eller livsstilsmagasin. Man fornemmer på samme tid en vis dybde og intelligent tilstedeværelse af ironisk distance i hans arbejde.

Jesper Merlit er inspireret af andre samtidskunstenere - bl.a. den canadiske billedkunstner Andrew Salgado der for tiden er bosat i London. Og ligeledes Jimmy Law og Ryan Hewett fra Cape Town, Sydafrika mfl.  https://www.facebook.com/jesper.merlit/

Afshin S M (født - 1969)


Træ er hans materiale. Alle slags træ. Mørkt og lyst, blødt og hårdt.
Selve materialet og dets konturer giver farver og former en særlig stoflighed og dybde.


I princippet kan han arbejde med de fleste medier (foto, skulptur, maleri mm) og har i mange år arbejdet med grafisk design.


Naturen er hans absolutte inspirationskilde.


Afshin har persisk baggrund og formår at være åben overfor - og lære af forskellige kulturer.
Efter ART-studiet på universitetet i Teheran blev han i løbet af 4år oplært til arbejdet med Wood Veener af sin mester Morteza Movahady, og de har senest samarbejdet i august 2016.
Afshin har sans for både detalje og helheder og går aldrig på kompromis med æstetikken.
Han har i mange år assisteret anerkendte iranske og danske kunstnere.


Afshin S.M www.idea-2do.com

Billed kunstner Anders Siggaard (født -1981)  

Anders har været opslugt af den nordiske mytologi og den norrøne æstetik. Gennem de seneste 16 år har Anders bevæget sig mod mere komplekse billeder, med en mere moderne mytologi som omdrejningspunkt. Anders beskæftiger sig med menneskets vilkår fra vugge til grav, - især til grav! Han er fascineret af de stærke og universelle følelser: Sorg, død, frygt, angst, lidelse, uretfærdighed, fortabthed og andre skyggesider af livet. Anders maler mørket i farver!

Anders er en århusiansk billedkunster, kandidat i idehistorie, som har studeret på Aarhus Kunstakademi. Åbnede 2004 ’Galleri Galskab’ i Ikast. Har senest udstillet på Kvægtorvet – TV 2, Mytologisk ART Festival og ’Svartedauen’ i Aarhus.

@ anderssiggaard@gmail.com +45 23715199  www.siggaard.nu

Forfatter og billedkunstner Birgitte Bang (født - 1967) 

Birgitte Bang har en uddannelse i russisk filologi fra Letland og en HD i logistik og supply chain management, samt enkelt fag fra en Cand Merc i Strategy, Organization and Leadership fra Aarhus Universitet. Birgitte Bang har i mange år været virksom indenfor logistik og international handel med alverdens lande og arbejder nu som forfatter, kunstner og fordragsholder.

Birgitte Bang er inspireret af den østeuropæiske og asiatiske tradition med at kombinere tekst og billeder og tager sit kunstneriske afsæt i nataliteten – det at begynde noget nyt med kærlighed til mennesket, kærlighed til mand og kærlighed til kvinden. www.birgittebang.dk/com

Vi glæder os til at invitere dig ind og vise dig vores verden, og vi glæder os til at se dig til Åbent Hus den 25. november 2016

 

 
Partnerskaber