Trylleslottet, et rollespil på Rosenholm Slot

0,00 kr. 0.00% af 10.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Lilian Hjort-Hansen @8319217127

medlem siden 5. november, 2016

Om projektet

Rollespil i Ryomgård som er en gren under 1. Ryom DDS søger magisk hjælp = støtte til vores projekt Trylleslottet, som er et scenarie på Rosenholm Slot i pinsen 2017. Vi søger penge til lokaler, lyd, lys, kostumer, rekvisitter, musik og meget mere.

Vi har valgt kun at søge 10.000 kr, for at være sikre på at Jeres donationer når frem, men vil selvfølgelig være lykkelige, hvis donationerne forsætter, da vi jo ønsker at Trylleslottet skal blive til flere scenarier, og jo flere donationer vil give flere muligheder for at få special designet f.eks. tryllestave, kapper og probs.

Sving din tryllestav og vær med til at få startet Trylleslottet op, og fortæl endelig alle andre magikere, som du kender, at de kan blive en del af Trylleslottet, og vi vil vise Jer vores taknemmelighed igennem incitamenterne i højre side af skærmen.

Trylleslottet er et scenarie, hvor børn og unge i alderen 11 til 17 år vil få undervisning i 3 dage i magi, egnshistorie og nordisk mytologi. Der kommer dygtige rollespillere fra hele Danmark. Du kan følge os på facebookgruppen: Trylleslottet og på hjemmesiden: www.trylleslottet.dk
Partnerskaber