Vi crowdfunder Å’s første medarbejder udenfor KBH!

47.504,34 kr. 100.54% af 47.250,00 kr.

224

crowdfunders
udløbet
Anders Dyrholm @andersdyrholm

medlem siden 10. november, 2016

Om projektet

Vil du være med til at give Alternativet Østjylland et kæmpe skub frem mod Kommunalvalg 2017?
Så er det nu, du har muligheden – vi har brug for din hjælp!
 

Alle ansatte i Å - sidder i KBH. Det er helt naturligt for en helt ny organisation at samle kræfterne centralt. Men skal vi blive klar til de kommende valg, er det nødvendigt, at vi får lønnede medarbejdere spredt over resten af landet. Meget kan klares af passionerede frivillige, men ikke alt. Derfor tager vi nu sagen i egen hånd.

Katrine Vestergaard, som mange har mødt i lokalerne på Nørre Allé i Aarhus, har gennem de seneste 5 måneder været frivillig koordinator i Alternativet Østjylland. Hun har været bragende god til at koordinere og understøtte de mange initiativer og projekter, der hele tiden blomstrer i bevægelsen. Vi vil nu forsøge at ansætte Katrine ved at oprette en 3-måneders projektstilling på 20 timer om ugen. Hvis det går godt, vil vi forsøge at rejse penge til at kunne fortsætte ansættelsen.

Der er mere end 1800 medlemmer af Alternativet i Østjylland, og fra Randers til Hedensted og Samsø til Djursland vil det gavne med en ansat til at samle trådene, koordinere indsatsen og hjælpe alle de frivillige initiativer.

Projektet er ikke velgørenhed. Det handler om, at alle medlemmer tager ansvar for at skabe en sund organisation, hvor de frivillige arbejder med energi og virkelyst, så de kan brænde igennem uden at brænde ud.

Vi håber, DU vil være med! Hvis alle medlemmer bidrager med en 20er er vi i mål.
 

Finansiering

Planen er, at stillingen lønnes med 15.000 kr. om måneden. Østjyllands Storkreds bidrager med 5000 kr. pr. måned og de resterende 10.000 kr. pr. måned finansieres gennem crowdfunding (fingers crossed!).
Partnerskaber