Kunst & Kultur Kanonen

0,00 kr. 0.00% af 37.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Carmen Hust @1505350310

medlem siden 24. november, 2016

Om projektet

Carmen Line Hust, kunstner og iværksætter med ben i næsen, grundlægger af kunst magasinet ARTICULATE; et one-woman-projekt med rødder i den danske muld. ARTICULATE har nu 2 år på bagen (2014) og jeg har indset vigtigheden i at bibeholde de lokale instanser i den ellers så neo-liberale verden vi lever i. Jeg er alene-mor med mange jern i ilden, og uden den lokale, som globale støtte (i form af 'likes', deling, sparring mm.) var jeg aldrig nået hertil. Det har været 2 fantastiske og lærerige år og ønsker derfor at videreudvikle, oversætte, investere og uddellegere, for bedst mulige og mest profesionelle resultat. Jeg ønsker at folks talenter bliver belønnet og at løfte i flok

ARTICULATE har til formål at fremme kunsten i dets dybeste aspekt. Som oftest er kunst tilgængelig for den almene befolkning, der har lidt ekstra (til bl.a. kulturelle formål), en barriere jeg ønsker at udligne. Jeg mener at kunst er fremmende, former, udvikler individuelt og kollektivt. Jeg ønsker derfor at gøre denne, ellers elitære indsigt til folkeeje, uden at social status, økonomi eller etnisk herkomst kommer på tværs.

Som udgangspunkt har ARTICULATE været på engelsk, for at favne et bredt publikum. Men ønsker at oversætte til dansk (nordiske sprog), mandarin, spansk m.fl. for at favne endnu bredere. For at gøre dette har jeg brug for støtte til oversættelse, videre udvikling, mm.

I denne omgang søges der funding primært til oversættelse, idet jeg ønsker at ekspandere rent geografisk og gøre kunsten tilgængelig i et bredere forum, internationalt og også med henblik på den globale krise vi står overfor, hvor klasseskellet sjældent er set større. Jeg understøtter i dets bredeste aspekt, at udligne dette skel, gennem uddannelse og gennem synliggøren af kunst og den slagkraft kunsten har, ubetonet af social status. Derfor søger jeg hjælp til at nå flere lande. Uddannelse kan jeg ikke gøre gratis, men kunsten kan jeg formidle (så længe world wide web eksisterer)

Jeg ivaretager miljøet med falkeblik, hvorfor jeg har lanceret print-on-demand og udlover et limiteret oplæg, i øko-print, af forårets (april) udgivelse, som tak for jeres støtte. Derudover er magasinet gratis tilgængeligt online. Det kan downloades og læses som e-bog lige når din tid tillader. Hjælp mig at bringe verden til Danmark og Danmark til verden. Hjælp mig at få mit lille projekt ud i hele verden og vise den at vi her i Danmark har øje for professionel, innovativ nytænkning, og at sammen er vi stærkest.
I håbet om at I vil tage jer 2 minutter til at dele ud i jeres netværk - ARTICULATE omdelt i netværks er alene en fortjeneste i sig selv. 

 

Tusind tak for jeres støtte​Carmen Line Hust

C E O Tak for jeres støtte!
Partnerskaber