Online dating på nyt niveau

0,00 kr. 0.00% af 20.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Susanne Bøg @seducdk

medlem siden 22. november, 2016

Om projektet

Jeg hedder Susanne og har sammen med Anders Holm skabt Seduc.dk. Seduc.dk er et multi-dating site som lige nu består af to temaer: Erotic - fræk dating for par og singler, og Dating – dating for singler som man kender det.

Baggrunden for at skabe Seduc.dk startede tilbage for flere år siden, da Anders var single. Han havde forskellige profiler på forskellige sider – alt afhængig af hvad han søgte. Flere forskellige sider kan være svære at holde styr på ift. bla. abonnementer – samtidig er det heller ikke billigt. Med disse ting i tankerne blev idéen til Seduc.dk skabt: Hvorfor ikke samle de forskellige sider i én og til en billigere pris?

Som single kan man på Seduc.dk oprette en profil på både Erotic og Dating. Dvs. man kan søge en kæreste på Dating men samtidig søge en fræk flirt til weekenden på Erotic. De 2 temaer har ingen sammenhæng og ingen vil kunne se, hvis du har en profil begge steder. Man kan som medlem hurtigt klikke sig frem og tilbage mellem de to temaer og nemt styre den samlede betaling.

 

Vi har nogle værdier, som betyder meget for os, og det er de værdier, som gør, at vi skiller os ud fra de andre.

  1. Ingen binding eller abonnement:


Vi har skabt en betalingsmåde hvor medlemmet køber adgang i perioder.

1 x periode = 30 dage. Man bestemmer selv, hvor mange perioder man køber og binder sig ikke på nogen måde.

  1. Anti fake politik:


Vi vil gerne gøre Seduc.dk et sikkert sted at færdes, uden at medlemmerne skal tænke på falske profiler, som ikke er, hvad de udgiver sig for. Der bliver ofte brugt meget tid og energi på disse såkaldte fakes, og vi vil helst undgå dem på Seduc.dk. Derfor har vi lavet et udviddet fake tjek ved profil oprettelsen, som inkluderer et CPR tjek. Dette tjek skal gøre Seduc.dk et sikkert sted for vores medlemmer.

  1. Utroskab nej tak:


Utroskab kan man ikke undgå eller sikre sig imod desværre. Men vi opfordrer til, at de som benytter sig af Seduc.dk og Erotic temaet især, at det skal bruges som et krydderi til ens sexliv. Vi går ikke ind for utroskab

  1. Pris:


Vi tror på en billig fair pris, som alle kan være med til. Seduc.dk kommer til at koste 99 kr pr. periode og det er inkl adgang til både Erotic og Dating (for singler). Alle funktioner er inkl. i prisen.

Seduc.dk har siden vores opstart i april været igennem et kæmpe re-design og her til efteråret gik vi i luften igen med en ny flot side (synes vi selv J). Vi har valgt at gøre Seduc.dk gratis indtil juni 2017 i håb om at skaffe medlemmer. Desværre gik vores første markedsføringsplan i vasken, da FB ikke længere tillader annoncering fra nye dating sites. Det satte en kæmpe kæp i hjulet for os, da FB var vores plan nr. 1 ift. at nå ud til vores målgruppe for et henholdsvis lavt budget.

Nu er vores plan at komme ud, hvor vi kan blive set – nemlig billboards, busskure, reklamesøjler mm.. Men de koster desværre en del mere end FB, og derfor søger vi herigennem et tilskud.

Vi håber, og krydser fingre for, at andre end os kan se det smarte i Seduc.dk, og har lyst til at støtte os.

Mange hilsner

Anders og Susanne
Partnerskaber