Fra Odder til NASA og tilbage igen!

0,00 kr. 0.00% af 30.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Anne Gry Hemmersam @annegry

medlem siden 4. december, 2016

Om projektet

Alle taler om innovation og tværfaglighed, men hvad gør vi i praksis?

Vi er tre lærere på Odder Gymnasium, som tilsammen repræsenterer alle tre fakulteter (naturvidenskab+humaniora+samfundsvidenskab), og som brænder for at videreudvikle tværfaglighed og innovation via vores fag og med forankring i virkeligheden.

Vores egen erfaring tæller flere innovationsprojekter i gymnasiet, og for hvert projekt er vi blevet klogere og bedre til at sætte rammen for en velfungerende proces, men hvis vi for alvor skal lykkes med at udklække fagligt stærke og innovative elever, bliver vi nødt til at søge inspiration udefra. NASA er en af verdens mest innovative organisationer, som har stor fokus på uddannelsen af kommende generationer inden for STEM (science, technology, engineering & math). NASA Space Exploration Educators’ Conference, der afholdes i starten af februar 2017, er derfor et oplagt sted for os at finde inspiration og konkret materiale til vores undervisning. Konferencen henvender sig ikke kun til lærere i naturvidenskabelige fag men til alle lærere på tværs af fag. På konferencens hjemmeside står der:

An out-of-this-world professional development experience! Join us for a three-day conference with sessions from rocket scientists, astronauts and classroom educators. Find out how to ignite the minds of your students with space-based units for all subjects!

Link: https://spacecenter.org/teacher-programs/teachers-seec/

Det er præcis dette, vi brænder for at gøre, så derfor:

STØT vores rejse til NASA ”Space Exploration Educators Conference” i USA og hjælp os herigennem med at hjembringe nyt og spændende undervisningsmateriale, der styrker lærere og elevers fælles glæde ved at udforske verden og skabe nye løsninger.
Partnerskaber