Tid til at handle

0,00 kr. 0.00% af 100.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet

Om projektet

Tid til at handle!

Vi er tre drenge fra Oure Efterskole – Sport & Performing Arts. Vi hedder Henry, Lucas og Mikkel. Oure havde i uge 50 et skoleprojekt, hvor vi skulle lave en projektopgave, som omhandler Kenya – både som land og kultur, men også om problemerne i landet.

Hvad handler vores projekt om?

Vi har valgt at arbejde med forureningen af vand, da næsten ti tusind børn årligt dør af forurenet vand i Kenya. I Kenya er rent drikkevand svært tilgængeligt. Vand kan blive sundhedsfarligt forurenet af giftstoffer, så det ikke kan bruges som drikkevand. [https://www.folkehjaelp.dk/2016/01/rent-vand-i-kenya/]

Hvorfor skriver vi her:

Vi mener, at alle mennesker har ret til rent drikkevand og det står faktisk også i FNs 17 verdensmål (6).

Og derfor vil vi gerne hjælpe, hvor vi kan. For os er det tid til at handle. Vi vil gøre livet lettere for alle eleverne på skolen ved at indsamle penge nok til at 1.100 elever hver kan få et Lifestraw.

Men hvad er et Lifestraw?

Et Lifestraw er et 25 cm langt, transportabelt vandfilter, som forvandler snavset og urent vand til rent drikkevand. Det er udviklet til lavt udviklede lande, hvor rent drikkevand ikke just er tilgængeligt.

Vi ønsker at skaffe 1.100 Lifestraws, så vi har brug for JERES hjælp. Et Lifestraw koster godt og vel 150 kr. i Danmark. Vi er lige nu i kontakt med producenterne med henblik på at kunne købe Lifestraws til en billigere pris.

 

Oure Efterskole samarbejder med Raila Educational Centre i Kibera, Nairobi. Der går omkring 1.100 elever på skolen -  64 procent af eleverne er forældreløse, og kæmper dagligt med at skaffe tøj, mad og rent drikkevand. Derfor har vi tre drenge valgt at starte der, da vi allerede har en relation til Raila Educational Centre i Kibera Nairobi.

 

Kontakt -

FÆLLES MAIL - kenyaoure2016@gmail.com

 

Henry Louis Knightbridge Niberg-Zehngraff

60 13 82 20

Zehngraffhenry@gmail.com

 

Lucas Alexander Rossen Nancke

28 15 56 28

nanckelucas@gmail.com

 

Mikkel Petersen

31 49 86 46

mikkel00petersen@hotmail.com

 

OBS! Booomerang.dk er det, man kan kalde et “alt eller intet” crowdfunding site. Opnår et projekt nemlig ikke det beløb, projektindehaveren har sat sig for at nå – dvs. 100% (eller mere) – bliver alle de penge, som er givet til projektet, sendt retur til bidragsyderne (funderne). “Alt eller intet”-princippet er ét af de grundlæggende principper i crowdfunding-konceptet på booomerang.dk.
Partnerskaber