Red børneteater i København

0,00 kr. 0.00% af 200.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Thea Kulavig @6098552795

medlem siden 19. december, 2016

Om projektet

STØT DET LUKNINGSTRUEDE BØRNETEATER, ZANGENBERGS TEATER!

I April 2016 kom Københavns Kommune med en chokerende nyhed - efter 23 år er det nu slut med støtte til det Københavnske Børneteater Zangenbergs Teater. Men vi kæmper videre, da vi fortsat tror på at København Kommune bør være en by, hvor kunst og kultur for de mindste vægtes højt. Ydermere tror vi på, at børn har brug for teatret. Et sted hvor børnenes egne oplevelser sættes i centrum, og et sted der åbner op for muligheden for at reflektere over sig selv i mødet med verden.

Zangenbergs Teater er, for andet år i træk, nomineret som "Bedste børneteater i byen" af "Børn i byen". Vi var i 2011 nomineret til "Byens Bedste Børneoplevelse" af AOK. Vi har været nomineret til Københavnerprisen som det bedste teater i København, og i 2004 modtog vi en Reumert for årets bedste danske børneforestilling med ordene: Dansk børneteater i særklasse. 

Teatret udbyder hvert år 20.000 billetter og har besøgende fra hele landet - både private og institutioner. Udover egenproduktioner huser teatret anderkendte og prominente teatergrupper fra hele landet.

MÅL: Vi arbejder målrettet mod at fundraise penge til fortsat at være børneteater i København, og kunne virkeliggøre et treårigt hjerteblods-projekt, som omhandler børn og deres forhold til det at fejle.

 

 
Partnerskaber