Embla - Danmarkspremiere

18.000,00 kr. 100.00% af 18.000,00 kr.

40

crowdfunders
udløbet
Hanne Henriksen @hannerommehenriksen

medlem siden 15. december, 2016

Om projektetTil januar 2017 fejrer Embla 10 års jubilæum. I den forbindelse har vi planer om en mini turne i Danmark med premiere på vores nye show ''Dig. Mig. Os!" Vi har arbejdet på showet de sidste 2 år og føler nu vi er klar til at dele det med alle jer. Vi har dog et lille problem(!) For at kunne gennemføre vores mini turne har vi brug for jeres hjælp til at rejse den nødvendige kapital til at betale for lokaler, lyd- og lysmænd og musikere. Vi håber meget i har lyst til at støtte projektet så vi kan byde jer velkommen til et brag af en Danmarkspremiere i Århus d. 10 februar og København d. 11 februar.På forhånd tusind tak for jeres bidrag og støtte!


Her kan i læse mere om de tanker vi har gjort os omkring showet og hvordan de 2 premiere aftener skal forløbe:"DIG. MIG. OS!Der er mig. Der er dig. Der er os, og der er dem. Intet er bedre end, når musik spiller, pulsen pumper, humøret er høj og fællesskabet flyder igennem dansen. Det ser fantastisk ud, men hvad nu, hvis du ikke må være med? Har du overhovedet lyst eller elsker du din solodans? Er der plads til endnu en? Måske kan det ændres, så alle kan være med?
Embla tager jer med ind i en verden, hvor dansens inkluderende og ekskluderende væsen udforskes."----Embla er en dansegruppe bestående af 9 smukke unge kvinder, som i samarbejde med den danske folkemusiktrio ShotBox, fremviser dansk traditionsdans med et moderne touch. I en verden af nye opdagelser, venskaber, inklusion og eksklusion fører Embla jer igennem dansens unikke trin, flotte formationer og levende bevægelser til vidunderlige toner fra ShotBox. Musikken er både traditionelt folkemusik, men også ny-komponeret dansk folkemusik.
Vi gælder os til vise vores helt nye show for jer i samarbejde med ShotBox. Netop i 2017 har Embla 10 års jubilæum, hvilket vi fejrer på en mini turné, med 2 hele Danmarkspremierer på vores nye show: Dig. Mig. Os!, og vi håber meget, at I vil være med til denne aften!
-----Aftens program vil forløbe således:20:00-20:45: Embla viser det nye show21:00-22:30: Bal til ShotBoxs vidunderlige toner af dansk folkemusik.
Alle er velkomne, så find danseskoene og dine bedste dansemoves frem og vær med til en kanon aften!
-----Dansere:Aviaja LidsmoesHanne Henriksen
Julie Barsøe Larsen

Linette EngedalLaura AndersenLisa StormLine GuldbrandNanna PlesnerRikke Rasmussen
Musikere:Annelene Toft Christensen - ViolinEmil Ringtved Nielsen - BasSebastian Boesgaard Bloch - GuitarBilletter vil blive sat til salg medio januar - mere info følger på vores Facebook side og hjemmeside.
Partnerskaber