Invester i fremtidens kunstnere

0,00 kr. 0.00% af 20.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Trine Laugesen @trinesook

medlem siden 19. januar, 2017

Om projektet

Kunst kræver udvikling på en personlig og intensiv plan

Mit projekt går i sin klare enkelhed ud på, at investere i, at jeg kan få kickstartet den økonomiske faktor i mit højskoleophold på Teaterhøjskolen Rødkilde til efteråret 17'. Opholdets varighed er 18 uger (11.august-17.december 2017) og koster 41.410,- inkl. studietur.

Kunst og personlig udvikling går for mig meget hånd i hånd; Kunst kan ikke opstå uden en hvis form for arbejde med sig selv som kunster og som menneske, og for at skabe de udtryk, vi vil have frem for vores publikum, er det en del af processen/arbejdet, så resultatet kan stå knivspidst, fordi det netop er de udtryk vi vil se som publikum. Det gælder alle former for kunst, lige meget om det er malerier, musik, teater, litteratur etc. vil vi alle have udtryk, som manifesterer sig et eller andet sted inde i os, for at vi får lysten til at opleve noget lignende igen. Det er et kæmpe stykke arbejde for kunsteren(/kunstnerne) bag, fordi selvom det måske ser let ud, går du som kunstner igennem blod, sved og tåre for at du som publikum kan få en oplevelse fyldt med udtryk og følelser, og hvis du går derfra sådan, så er det mere end, hvad kunsteren kunne ønske sig - det er i hvert fald sådan jeg har det.

For at skabe et konkret udtryk kræver det bare hårdt arbejde. Intensivt arbejde. Det er et arbejde, som jeg tror mange, der ikke er udøvende eller ikke har kendskab til den verden, har meget svært ved at forstå, men det kræver bare meget af ens personlige udvikling, og en åbenhed til at være sårbar og fejle - som er en meget genkendelig følelse for mange tror jeg. For skuespilleren er det alpha omega, fordi hvis du ikke er konkret og bevidst i, hvordan du bruger dig selv, kan du ikke forme karakterer; give dem følelser, væremåder, personlighed og du kan ikke være konkret i dit udtryk af den historie, du gerne vil fortælle om den person.

Jeg synes mit projekt er værd at støtte, fordi jeg repræsentere en af fremtidens scenekunstnere, som kommer til at være med til at påvirke den kunst, som kommer i teateret - og måske i film - engang i fremtiden og som forhåbentlig kommer til at indeholde mere substans og er mere dragende til den yngere generation, fordi jeg vil gerne være med til at påvirke den generation, så alting ikke foregår via et lærred eller en HD skærm, men at de kommer ud og få en live oplevelse med rigtige mennesker. Jeg elsker teater og synes er guld værd. Jeg vil sætte stor pris på, hvis du ville støtte mig i mine ambitioner for scenekunst og skuespil.

De kærligste hilsner og på forhånd tak,

Trine
Partnerskaber